Scrisori de la o fata american
Servirea cu gradul de locotenent
într-un spital Armata franceză la Frontul

INTRODUCERE

“Mademoiselle MISS”, așa cum soldații ei o numesc, este fiica unui director franco-Medical al Marinei Statelor Unite. La izbucnirea războiului a fost în Franța.

Acceptat ca un ajutor într-un mic spital francez de pe Riviera, ea mai târziu a servit într-un spital limba engleză la Mentone. Acolo a auzit că o examinare urma să aibă loc pentru diploma o asistentă medicală în Crucea Roșie franceză. A studiat zi și noapte, cu care se confruntă nouă medici cu un examen oral de două ore și jumătate, și a trecut cu credit. Diploma ei a fost semnat de către ministrul de război; și ea a fost trimis pe front în calitate de membru al organizației militare regulate. Ea servește, cu gradul de locotenent, la un spital armată franceză în apropiere tranșeele Marne.

Aceste scrisori, scrise în căldura de acțiune “, pentru unul și pentru un numai,” s-au întâlnit cu un răspuns cald printre multe ascultători simpatic. Publicarea lor acum, fără știrea scriitorului, este justificată doar în speranța că acestea pot ajunge la un cerc mai larg, și să aducă ajutor eroic Franța.

“Mademoiselle MISS”

Eu

PAVILION V,
20 septembrie 1915.

Aș dori să vă dau un istoric de aceste ultime două zile pline de evenimente din Paris de chemare mele bruște, joi, la plecarea mea din metropola solemne duminica la prânz. Imaginați-vă o Messier în mișcare, și veți obține un multum în noțiune parvo de ceea ce sa întâmplat. Scenele schimbare din ultimele câteva ore ține dans în fața ochilor mei ca pete atunci când unul a uitat la soare. Vista minunat din Valea Marne, murmurul constant de mei unsprezece surori în brațe, la sosirea într-o stație de aglomerat cu bărbații și muniții, ne încartiruiri fiecare într-o casă separată în localitate, cina de pe farfurii de tablă într-o baracă lung murdar cu disperată rănit în spatele partiția, o codare acasă pe străzile mici luminate doar de stele splendide și de o lună cadru, și o noapte petrecută în încercarea de a minți apartament într-un pat imens pană, ascult între vise rapide la plină expansiune de arme, acestea sunt elementele.

Dar, oh, eu nu pot exprima ce înseamnă să auzi armele pentru prima dată! Este o senzație atât de vast și singuratic și aglomerat și cosmic dintr-o dată să rețină pare născut într-o nouă fază a existenței în care vechile moduri de a simțiți lucruri care nu răspund nici mai mult.

Sunt depuse la rang de locotenent într-o cameră splendidă mare cu vedere spre o grădină luminoasă, cu femeile dragi în vârstă să aibă grijă de mine, și ei promit să-mi dea apă caldă în fiecare noapte, și o mulțime de apă rece dimineața, respectarea legii de ospitalitate pentru a satisface nevoile ei nu înțeleg! De fapt, totul merge splendid până acum. Sunt un soldat acum, și să obțină ordinele mele direct de la Cartierul General. Sunt, probabil, singurul american care a fost militarizat regulat, cu siguranță, în cele două societăți din care fac parte, care sunt cele mai bune din Franța.

Am profite de momentul în care strălucește această după-amiază de aur în timp ce termina inscrie acoperișul de pe acest nou spital. Răniți poate ajunge în două zile, și mâine vom fi extrem de ocupat cu paturi și comprese.

Douăzeci și unu septembrie 1915.

În această dimineață, cu patru alții am condus peste jur de luptă domeniul zâmbesc și minunat în toamnă soarele cald. Pretutindeni peste munți și văi și prin păduri sunt împrăștiate cruci, gay, cu steaguri și flori acum, pentru că este aniversarea Marii Victorii. Mormintele germani sunt foarte frumos și decent păstrate, dar bineînțeles că nu există flori, iar crucea este întotdeauna marcat cu o dungă neagră și gri. Am trecut prin trei sate distruse, chiar urâciunea pustiirii, doar un perete ocazional sau coș stânga în picioare; și ceea ce face foarte pasiunea de patos, lucruri mici, intime de multe ori afară aproape intact în cazul în care zidărie construcții a dispărut complet, acum un cusut-mașină, acum un aragaz mic, acum leagăn un copil destul de ușor de recunoscut.

La L, în cazul în care Biserica Sf. Martin este fără adăpost și eviscerat, statui, coloane, totul predispuse și spulberat, statuia Sf. Martin însuși, deasupra unde era altarul ridicat, ramane neatins, cu nu atât de mult ca scrofiței de roba de cerneluri. Toate peste Franța și Belgia sfinți protectori, Madone, și crucifixe par să supraviețuiască bombardamentul.

Ce-a fost infinit reconfortant, și dovada că toate ranile se vindeca cu timpul, a fost înaintea diferitelor barăci noi mici, peste tot plantate pe ruinele, cu viță de vie deja început să crească despre praguri, și femeile vechi de tricotat la soare. Ei au strecurat înapoi după zborul de germani, un fel de mușchi uman pentru a atenua cicatrici.

28 septembrie 1915.
Șeful chirurg tocmai ma sfătuit că va exista un convoi de răniți în noapte, și am copilul acasă de la cina mea de carne și fasole care gust atât de bun pe o placă de staniu, pentru a pune în la fel de mult somn ca pot mai înainte ordonate vine să mă trezești, și în același mei vechi Dames, care vor debandadă în jurul valorii de nightcaps lor și a obține picioarele reci, mi-e teamă. Nu te pot lăsa să pleci mai mult, fără ordine de idei, chiar dacă scrisoarea este deținut de către trenurile sanitare, sau prin acele 23.000 de prizonieri valide care le-am luat în ultimele zile, care trebuie să fie transportate spre sud.
Am instalat tot locul, de la baza-panouri up, ca o sala de operație foarte up-to-data cautati, sterilizate, biletele, iar în scurt foarte curat și complet. Chirurgul este foarte multumit. De ce am fost ales pentru postul înălțat, cer doar știe. Este mult prea rece și științific a avea oameni doar cu cloroform pentru a face față, când îmi place să menaja și să facă confortabil. În ceea ce privește aceasta din urmă, cu toate acestea, nu va fi prea puțin de ea. Suntem chiar în spatele liniei de tragere, și de a lua doar cazuri disperate.
Am aranjat, însă, că episcopia mea va avea luxul elementare. Am făcut prosoape pentru fiecare pat în barăci mele, și trebuie să existe un prosop pentru fiecare om, sau voi merge neuscat. De asemenea, am cerut chirurg șef de cadre pe care să tac pânză groasă de sac, pentru anumite locuri de cazare trebuie să fie verificate. El mi-a gandit destul de exigent pentru partea din față, dar mi va da ceea ce vreau. Tu vezi că sunt absolut în trifoi.
Și acum am o mare favoare de a cere. Vei face un pic pentru soldații noștri? Tifon de bumbac de aici sunt insuficiente. Noi folosim atât de mult! Și vei livra la mine la o dată?

II

02 octombrie 1915.

Munca a început în serios. Din păcate, că eu nu îndrăznesc să ia timp de somn pentru mai mult de un mâzgăli pripit, dar atunci când o pune în lucrare doisprezece oră “de zi cu zi, trebuie să păzească cu gelozie cealaltă doisprezece. De fapt, pentru prima dată în viața mea am început să simt ca o ființă normală ar trebui, în ciuda sânge și angoasa în care mă mișc. Chiar sunt util, care este tot, și prea ocupat pentru mine, trecut, prezent, sau viitor amintiți.

Cred că ți-am spus acest lucru este un spital de campanie, barăci destul de mari, șase dintre ele, într-o incintă, cu o cameră de funcționare în centrul orașului, și morgă, bucatarie, farmacie, birouri, etc., grupate în jurul. Acesta prezintă un grup foarte Natty cu steagurile de Cruce Roșie care zboară în ciuda Taubes care nu par să îndrăznesc să se apropie și se va arata ca un joc, cu asistente medicale sale albe și uniforme strălucitoare, ea nu erau pentru arme de mare că boom-ul neîncetat de către W pentru a reaminti una dintre ceea ce este în mișcare.

Am secția de operare, și am asistat chirurg la 22 de cazuri în două zile. Acesta este, probabil, cel mai important post din spital, care necesită un cap pătrat stabilit. Chirurgul, una dintre cele mai speciale din Armata, nu a fost încă mă corectat. Am de asemenea, au fost conducerea sterilizarea, iar ieri dupa-amiaza chirurg șef mi-a spus că mi-a urat de a se ocupa de serios răniți a sărbătorit Dr. Tuffier.

El a sosit ieri isi zece cazuri pe care le-a cules de pe câmpul de luptă; și el susține, împreună cu sistemul său, pentru a evita amputare de irigare constantă a plăgii de la început. Cât mai curând posibil (trebuie să fie în termen de 12 de ore), Tuffier începe lucrarea, extrage resturile, introduce canalizare (tuburi de cauciuc), mai multe în fiecare deschidere, iar în aceste fiecare două ore este pompat un lichid de culoare închisă, “Dakin,” ideea fiind, după cum vedeți, pentru a menține rana într-o baie constant de antiseptic. Odată drenurile sunt plasate, în care sunt aranjate în așa fel încât lichidul nu poate rămâne. Aspect este învăluit în bumbac non-absorbant, perforat pentru a permite tuburile de cauciuc pentru a proiecta bine, și totul se fixează cu un bandaj. Deci, nu ai membrelor ta bandajat tot abundă cu tuburi, iar în aceste fiecare două ore este pompat lichid. Nu este ceva sublim și, în același timp, atingând în acest aventurier o singură situează mai departe singur pe misiunea sa, cu vechea școală de amputators caută pe neîncrezător.

08 octombrie 1915.

Știi cum e în tranșee, sarcina și focul cele mai multe ori. Asta e modul în care aceasta este aici. În ultima săptămână, am o medie de 25 de operațiuni de zi cu zi. Într-o zi am avut 33, iar dacă aveți orice concepție a unui cameră de operare în cazul în care sunt scurte de asistenți, să știți că nu a fost mult timp la stânga peste. Dar lupta, iar sensul că unul este salvarea biți de ruine, nu da o sansa de a fi stăpânit de vai de nedescris.

În aceste zile am pierdut patru, două peritonită, o hemoragie, o tetanosului; și multe altele sunt într-o stare disperată. Niciodată nu am lăsat episcopia mea, cu excepția somn timp de șase ore în fiecare noapte, și o oră ieri când am intrat în spatele sicriului în post asistentei de onoare. Fiecare simte impressiveness de o înmormântare militară, dar este de zece ori mai impresionant dacă luați parte la ea. Aș vrea să pot face sa vezi. Strada îngustă, mărginită-fronton, sătenii cu capul descoperit, baionetele strălucitoare, cei care au plâns tremurând săraci din crep ruginit, iar la cap, nu dric negru, dar o mare tricolor triumfător după cruce. Iar cimitirul toate mușchi și vechi și vibrant cu Clews insorite, care a întins dincolo de limitele sale antice legat de cedru pentru a primi sute și sute de noi cruci mici de lemn.

Eu nu am timp nici inima să-ți spun povestea vieții mele, dar eu vă spun, că nu voi lua intarit la ultimele agonii și familiilor cu inima zdrobită. Și când micul meu No. 23 aruncă brațele aseară să spună “Bună-by” (știa el a fost de gând) “O, sora mea, sora mea! Sărută-mă!” Eu vă spun luat de control pentru a termina da ultima mea 34 de injectii anti-tetanos câteva minute mai târziu.

Vorbind de injecții, vă rugăm să trimiteți-mi niste ace de platină, mari și mici. Sper că veți trimite bumbac și tifon curând, și mănuși de cauciuc, de asemenea.

III

18 octombrie 1915.

Stând în soare afara cazarma mea.
Prânz.

Am o oră de libertate o nemaiauzită de lux.

N-am visat ceea ce lucru real a fost mai înainte, desigur; dar acum știu, și sunt de învățare puternic rapid pentru a mă acomoda la revelația, nu să ia doi pași când pot ajunge într-o singură, nu să se aplece peste paturile de mici dacă pot sta, să se relaxeze totul, dar de altă ocupat atunci când am Sunt alimentarea unui pacient. Acestea par lucruri mici, dar doar din cauza lor sunt la fel de potrivit este posibil, deși lucrez mereu mult 14 ore pe zi.

Este o viață minunată; și destul de ciudat, în ciuda tuturor tragedie, eu o numesc una sănătoasă. Un lucrări, iar în momentul în care este de peste un doarme suficient pentru a menține în stare, și că este absolut tot, cu excepția unui burete de baie rece (nu căzi aici), precum și un frecuș Cologne Eau de dimineața, și mers pe jos la și de la Spitalul. Dimineața acum este amar rece și cețos și jumătate întunecat, și se obține sclipiri ciudate de a se îndepărta regimente, și Old Market-femeile albe-plafonate, și frontoane ascuțite din întreaga întunericul; și pe timp de noapte stelele splendide, și acum o mare lună lucios, și în fiecare zi și noapte bum, bum de tun care suna foarte minunat în aceste zile. Asta e tot ce știu de lumea în care trăiesc.

27 octombrie 1915.

O zi înregistrare fără de moarte, și totul a mers ca ceasul. Am avut mai multe inspirații imposibil de a trăi fără ele aici, pe partea din față pentru construirea lucruri importante din nimic. Nu fi surprins dacă mă întorc inventator! Unul trebuie să aici.

A doua zi a fost extraordinar, iar prima în care nu am pierdut o viață. Într-adevăr, am salvat o prin comprimarea o hemoragie în ultimul moment. Noi soldați au dificultăți în aceste zile. Răniți toarnă zi și noapte de trenuri, de autos americani de asemenea, dar eu nu pot lua un minut pentru a rula la salut concetățenii mei [notă de subsol: Aceasta este o referință la American Ambulanta Domeniul Serviciul de care dispune de 120 de ambulanțe de lucru la bară, toate conduse de voluntari americani.] Ne descărcarea de gestiune pacientilor nostri la fel de repede putem, și îngropa zeci o săptămână. Totul este ca un vis ciudat, râs (pentru râd bine, soldații) și de sânge și de moarte și amuzant episoade, și sublim De asemenea, toate sub stele de toamnă.

Ce o zi superba, toate de aur și albastru, precum și toate pavilioanele de pin mici licărire în vedere ca locuințe încântat într-un basm juca! Este imposibil să realizezi aici toată mizeria și mirosurile neplăcute și obiectivele turistice oribile chiar în spatele acestor panouri. Aici, sub cerul lustruite toate că pare respingător, dar odată în interiorul vine firesc și ca o chestiune de curs. Doar un singur lucru mă pasă veșnic în linie! Oh, pentru unii Pied Piper a conductă-le pe toate în Marne! Roiurile devora pacienții mei săraci, și nu am de tifon suficient pentru a le acoperi. Discuție din plăgile din Egipt! Mă rog ca frigul ar putea veni în curând și ne salveze, o răceală locală care scuteste tranșee!

Vorbind de lipsă de tifon, îmi lipsește totul. Pentru camera mea pansamente chirurgicale, am avut de a cumpăra tot sau merge fără, care este distinct imposibil. Chiuvete, borcane de sticlă, cupe, musama, seringi, ace, toate, de fapt, lipsite însă farmacie. Eter este o amintire aici. Vă rugăm să trimiteți ace și toate celelalte lucruri. Pentru a-zi am primit un alt termometru si sa se simta bogat. Imaginați-vă 34 de temperaturi de două ori pe zi cu o! Acum fac toate propriile mele pansamente. Sunt caine obosit la noapte, dar foarte bine.

IV

Cinci au 10 noiembrie 1915.

Totul este curat și curat aici, în camera mea mica pansamente chirurgicale, iar în timp ce instrumentele sunt de fierbere și se mei 29 de copii se odihnesc după supa lor amiază, eu pot smulge conștiincios doar un minut. Lucrarea este un pic mai usor cu zi, pentru că patru au fost evacuate această AM, iar paturile nu au fost ocupate.

De când am început munca mea am fost uitam pentru o șansă de a schița pentru tine cel puțin o zi în detaliu, ca să aveți o idee vagă despre această viață unic și inexprimabil.

La 05:45, eu sunt în sus și cu buretele și bine trupul, periat. Bunul meu doamnă în vârstă îmi dă un castron mare de cafea și patru bucăți de zahăr, pâine și unt, și un ou fiert, timp de 12 de cenți o extravaganță pe care am răsfățați-vă în a evita consecința probabilă a mers pe jos mult timp la Spitalul de la un gol stomac prin negura Marne, care sunt suficient de gros și ciudat în primele ore ale dimineții. Este un mod ocolit prin noroi și ceață, iar aproape orice este de natură să traverseze calea ta, un îndoit, femeie alb acoperit vechi ca un rătăcit de la unele pictura olandeză vechi, o pisică neagră, carne slaba si ruginit (totul este foame aproximativ aici ); un avion Wheeling despre pe ceas pentru Taubes care sunt aceste zile, frecvente și de foc; un convoi de automobile de conducere la viteza de top de tranșee; Wraith slabă a unui cortegiu funerar de dispariție în depărtare.

Când ajung la pavilion mea, nu este sigur de a fi “bunicul”, mi prețuită vechi ordonat, ocupat la periaj afară intrare. El scade imediat mătură lui, și deține în bună mână musculos a spera că “Mademoiselle domnișoara” (numele am cunoscut, în general, de) său este dormit bine, și nu va munci prea mult în timpul zilei care vine. Bunicul meu este Vigilența Etern, mereu la îndemână, mereu gata să facă orice licitare, și zelos să-mi cruț toate oboseală posibil. Săptămâna trecută el și alți infirmieri mele au fost bolnav el și Karbiche, clovnul vesel credincios, cu bronșită, și Loupias cu amigdalita și un prost os-infractor și a trebuit să efectueze pacientii mei pentru chirurgical camera pansamente eu. Aproape că a plâns cu amărăciune.

Primul lucru pe care am făcut, după un cuvânt de salut la fiecare dintre cele 34 de copii, este de a revizui sectia și vedea că este bine spălate, în ordine, și nu linguri sau sticle din loc, și pentru a începe instrumente de fierbere. După aceea începe temperaturile. Împreună cu temperaturile merge față de spălare și gură-clătire, în general, de inginerie de bunicul credincios. Despre opt-dribleze pe jumătate, medicul isi face aparitia lui. Când el a făcut turul de episcopie, am lăsat amanta completă a scenei pentru restul zilei, cu 34 de vieți în mâna mea mai mult de jumătate din care atarna in balanta. Dacă există ceva critic, am trimis pentru chirurg mare, iar el vine întotdeauna cu gratie, care este un semn mare de încredere.

Despre 9 A.M. Încep pansamente, dacă nu există injecții anti-tetanos pentru a da pentru cei care ar putea au ajuns în noaptea, sau cineva moare, sau există o operație de urgență. Dar noi trebuie să presupunem o zi neîntrerupt. Încep cu importante pansamente, care sunt adesea lung și periculos, iar eu pot face, dar trei sau patru înainte sună clopoțelul pentru supă la 10:45

Cred că v-ar îmbolnăvi cu frică dacă ai putea vedea operațiunile care o asistentă medicală buna este chemat pentru a efectua punerea în a canalizare, spălarea rănilor atât de uriașe și înspăimântătoare ca pentru a face o minune la rezistenta care este omul lui, sapaturi despre pentru biți de schije. Vă asigur că responsabilitatea cuvânt are o semnificație specială aici. După supa de răniți, vine ca de asistente medicale, atunci când toate mulțimea într-o colibă ​​scândură mici, precum și carne chestii si cartofi la fel de repede putem între biți incoerente de bârfă. Imediat după masa de prânz am petrecut o oră sau cam asa ceva setarea drepturilor de rutină pansamente chirurgicale, fac servicii mici, și distribuirea prăjituri sau bomboane. Este uimitor cum un pic de mentă va consola un soldat atunci când un zâmbet merge cu ea!

Pansamente toate după-amiezii până când este timpul pentru temperaturi; apoi supa de soldați; și a mea, care este în curând terminat; apoi masaj pentru cei care au nevoie de ea, etc., după care ma pregatesc băuturi mele liniștitoare și să dea preparate injectabile. Este cel mai dulce moment al zilei, pentru că atunci o pune pe asistenta si devine mama; și avem o astfel de distracție pe băuturile calde. Acestea sunt frumos si dulce si fierbinte, iar soldații adora lor “băuturi americane.”

Când se face acest lucru, mă duc în jurul și chestii de bumbac în spatele obosiți și membrelor tencuite, rămas toți copiii bun-noapte, poloneză instrumentele mele, curata chirurgicală cameră pansamente, și grăbește-te acasă prin noapte geroasă.

Aceasta este conturul dur de o zi obișnuită, și în care rămâne să țese dvs. de lux tot ce este prea sfânt sau teribil, prea atingere sau plin de umor pentru a pune în cuvinte ultimul sarut un soldat vă oferă pentru familia sa, el nu va vedea; ceasurile cu preotul când totul este încă și întuneric, ci pentru lumina de mic mele lampă electrică și un pic de lumina lunii prin fereastra; agonia și heroisms; inteligența și afecțiunea care joacă la fel ca lumini variate și închise de-a lungul zilelor.

Toate în mijlocul unui pansament gory, cu vântul de conducere rafale de zăpadă dribleze o fereastră spartă, a venit comandantul bagajelor și mi-a venit o mulțime de grăsime de scrisori în buzunarul din față mare de șorț meu.

Vestea plină de bucurie a venit ca bumbacul, etc., sunt pe drum. Presiunea a fost groaznic. După o perioadă de acalmie comparativ, cazuri îngrozitoare au fost turnarea în. În ceea ce privește ceea ce se face acolo pentru acești oameni săraci, pot doar să spun, Dumnezeu să binecuvânteze toți donatorii generoși! Nimeni nu poate imagina ce va însemna ajutor. De ce, fiice ale Franței nu ar fi putut face mai mult!

V

18 noiembrie 1915.

O noapte înainte ultimul Cred că am salvat un om de bun, care nu ar fi supraviețuit noaptea. Dar, oh, ce am nevoie este un mare om inteligent puternic, mereu devotat și mereu acolo să urmați instrucțiunile. El ar trebui să fie de șase metri, nu obosite, nu din umor, ofertă ca o femeie, si musculos ca Ajax! Ce o mulțime am putea face!

Am încercat să aluzie recunoștința mea pentru darurile generoase vin la acest spital săracă. Mărfurile vor fi nici prisos inactiv, pot să vă spun. Până în prezent am fost permis aproape nimic pentru a lucra cu, și acum o ordine generală a ieșit de la Cartierul General al Armatei a economisi pe asta. Când îți spun că am un ac mare pentru întreaga Pavilion mea, și că eu sunt obligat să dea în medie de cincisprezece injectii pe zi, cu ea și, ca și cum asta nu ar fi de ajuns, medicul frecvent solicită să-l împrumute pentru un alt spital , s-ar putea ghici cum totul merge. Dar când doctorul se aduce înapoi știe-mi place să-l spune mereu cu zâmbetul său cel mai câștiga împrumuta “Eu voi aduce înapoi copilul la mama lui.”

Nici un copil nu așteptata vreodată Moș Crăciun cu jumătate nerăbdarea care mă apucă de fiecare dată când mă gândesc la sosirea Rochambeau. [Notă de subsol: vapor trimis în Franța din America cu provizii spital.] Mă simt mai mult ca Cherry-Garrard și tovarășii săi, închis în gaură lor Antarctica pentru iarna, întrebându-se cum consumabile lungi va rezista, iar în cazul în care nava va veni. Într-adevăr, aceasta este sărăcia dincolo de descriere, doar o parte ciudat de el este ca nu ar suspecta nimic de genul dacă ar trebui să intre pe porțile mica noastră Spitalul într-o dimineață însorită când steaguri zboară și brazi, cu atenție plantate ca și în cazul în care ar fi fost o terasă la Versailles, arunca umbrele ascuțite peste căile mat îngrijire fără ca tu, te rog. Ah, aceasta este ceea ce face farmecul bulevardele și tragedia poduri pariziene.

Tatăl unuia dintre mele rănit un negustor bogat de Havre mi-a dat două termometre una care coboară în mod automat și îmi place; dar oh, lipsurile! Poate că cel mai greu de suportat, acum că m-am asigurat cu instrumente și Rochambeau a navigat, sunt cele alimentare și medicamente.

Un bărbat mă ține în viață pe lapte malț comandat de la Paris și ouă proaspete laptele spital fiind extrem de băut, iar ouăle conservate. Șeful chirurg ceea ce privește eforturile mele mici ca un simptom de nebunie benigne, dar el mă lasă să fac ce-mi place. Din păcate, sentiment, intuiție, efort, nu ia locul de știință. Când îmi dau seama ignoranta mea reală ar îngrozi pe mine cu totul dacă n-aș ști eu trebuia să fie doar aici, și sunt de învățare în fiecare zi de la experiență, dacă nu din cărți și de masterat.

Nu vă puteți imagina, cred, că râdem și glumă toată ziua? Cu toate acestea, așa este, iar dacă nu poți să faci asta, s-ar putea obține la fel de bine afară, pentru tot binele va face vreodată un soldat rănit francez. De ce, cred că foarte rănile nu s-ar vindeca dacă nu li sa permis să facă vesel peste ei, și el va jest cu tine până la ora înainte de a muri un amestec de spirit și patos prea dureros vreodată de a se reproduce.

Numărul nouă, contuzie cerebrală trepannation, etc., tocmai a trezit. El vede pe mine scriu. “Mademoiselle, vă va da salutul meu pentru familia ta?” (“Mademoiselle, Donnez bien le bonjour à votre famille se toarnă moi, pas n’est-ce?”) Susținută de nr 4 ̶#8220;și a mea, de asemenea,, mademoiselle.” (“Ainsi Que moi, mademoiselle.”) Sărmanul, el poate fi cu greu aici de mult!

Micul meu băiat din Havre, 19 ani, cu rezectie de umăr și o temperatură care refuză să moderată (care mă disquiets mult, pentru că nu există nici un motiv evident salva un temperament de mare înșirate), vorbește limba engleză foarte bine. Într-o zi el a fost uita la ADF mea însemne și un bar. “Care este rangul dumneavoastră, mademoiselle?”, I-am spus. “Atunci cred că ar trebui să te sun locotenentul a Poliției de viață!” Destul, nu-i așa? Presupun că știi că o intervenție chirurgicală război solicită antiseptice mult mai puternice decât sunt utilizate în operațiuni de pace obișnuite. De exemplu, alcool 95%. Nu este glumă de a turna alcool într-o rană căscată, și No. 1, deși curajos ca poate fi, se resimte intens. Într-o zi, în timp ce apucă părțile laterale ale masa de operație pentru a păstra de supărător acorduri mele, mi-a dat o privire întrebătoare: “Sora, de ce mă ispitește astfel încât atunci când știi foarte bine că guvernul a interzis dictează nostru orice fel de alcool? ”

Aș vrea să pot vedea episcopia mea doar acum, cu lumina soarelui de iarnă de streaming în, făcându-ne că suntem mai calde! Imaginați-vă, aceasta nu este încă decembrie, iar mercurul este în jos aproape la zero Fahrenheit. Este nevoie de ceva nerv să se îmbrace în lenjerie albă cu mâneci peste coate! Dar noi nu minte atunci când soarele strălucește, ceea ce face patch-uri de aur luminoase peste tot, și lovind prin trofeul de steaguri pe care le-am aranjat acolo jos, la sfârșitul secția spre marea bucurie a copiilor.

Acolo atârnă steagurile tuturor aliaților, cu excepția Japonia, care nu a fost pentru a fi avut, și există o Stars and Stripes mic de la punctul de scutului realizate de tâmplar nostru amabil. Luminile electrice aeriene sunt drapată în tricolor, iar la masa este una trandafir rosu mi-a adus de la Paris.

Nu este așa de rău pentru un spital “față”, și minunea minunilor, este curat și că prin caracterul mult strategiei. Este folosit pentru a fi groaznic. Dar există două modalități de atragatoare pentru un francez, prin inima lui și prin mândria lui. Când lucrați amândoi împreună, aveți trup și suflet. Și astfel, când infirmieri mei ma văzut în genunchi spălare, au venit la salvare, iar apoi am obtinut problema cu steagurile și sugestia că a noastră ar trebui să fie modelul episcopie. Ea a lucrat! Dar, desigur, nu contează pe a doua zi.

28 noiembrie 1915.

Germanii încearcă să ia înapoi Tahure, iar armele, tăcut aceste ultime zile, au fost de sondare cu o persistență groaza peste mile înghețate. Cel mai bun dovadă că ceva este în mișcare buletinele sunt tăcut. Este de nedescris această așteptare și ascultare și întrebam.

Am lăsat oamenii mei la opt și jumătate. Frigul crud care aproape ne-a terminat-a dat loc brusc la o ploaie torențială echinocțial regulat care îndeamnă corect de a transforma strazile inguste de râuri. În tranșee vor fi lagune, și cum de pe pământ atac german proiectat poate fi vreodată împlini las Joffre să-mi imaginez! Așa cum am vâslesc de-a lungul prin furtuna un bătrân îndoit, probabil un veteran de 1870, cu o umbrelă mare, vechi tras în jos cu privire la urechi, mă trecut. Se uită pitoresc și destul de amabilitate de lumina lămpii meu mai mic curajos. “Biata fată”, a murmurat, “fără nici o umbrelă, ca soldatii!” El nu ar fi crezut, cred, chiar a trebuit m-am oprit să mă cert cu el, cum am desfătat în furtuna, în stare proaspătă, umiditatea stimularea după aerul greu de episcopie, iar în proprietatea exclusivă a pelerina mea albastră excelent și capota!

Un lucru dramatic sa intamplat doar la miezul nopții. La unsprezece cincizeci și cinci-am dezumflat lampa mea mititel și îngenunche la fereastra deschisă. Cerurile s-au învăluit și ploua; dar la fel ca primul accident vascular cerebral de miezul nopții sunat, fracționarea nor-acoperiș și a dispărut, iar la sfârșitul al doisprezecelea, ca superba o întindere întins peste noi, conform prevederilor vreodată Johannes Agricola.

Au trimis mulți dintre copiii mei (o perioadă de acalmie a decis pretutindeni), dar îmi place tot mai bine cei care au mai rămas.

Mai puține rănit mea, cu atât mai mult lucrez. Aceasta poate fi o ușoară exagerare, dar este perfect adevărat că, cu nouăsprezece pacienți toate într-un singur caz grav se angajează foarte multe lucruri pe care nu ar îndrăzni gândi pentru 33, și în iluzia că unul are o multime de timp, o face lucruri cu un fel de meticulozitatea rafinat, astfel că ziua este plecat înainte ne dăm seama.

Veți dori să aud de scheletului trai cu răni în spate și mâini și umăr pe care le-au adus pe mine murdar și aproape mort de la un alt pavilion. Asta a fost nouă zile în urmă. L-am diagnosticat ca un caz de neglijare și foame lent, și l-au tratat lapte în consecință malț, ouă, săpun, și alcool în prim-plan. Pansamente lui a luat o oră și jumătate în fiecare zi, și toate alimentatie dat câteva picături la un moment dat, și aproape tot timpul, pentru că era aproape prea slab pentru a ridica o pleoapa, cu atât mai puțin un deget. În această dimineață, de fapt, el a râs cu mine și a încercat să încleștare pumnul în interiorul pansamente să-mi arate cât de puternic era. A salvat, și care face pentru mult.

După cum am scris de mai multe ori, bumbac, tifon și ace și mănuși au în sfârșit toate vin din urmă în urmă cu o săptămână un cadou de la chiar zeii tot de ea. Dar acum mănușile și ace sunt bucuria mea specială. Acum, că eu sunt în măsură să mă protejez de pericol, îmi dau seama ce o privațiune grav Am facut înainte. Dacă ai ști genul de cazuri, am mâner, ai realiza o armură ce mi-ai dat; și cum perfect satisfăcător ele sunt puternice ca oțelul, și atât de ușor și elastic care rămâne o este, mai degrabă decât sensibilizat afectată, chiar și în operațiunea cea mai delicată. Acele sunt mari, iar ca și pentru bumbac și tifon, am respira liber să cred că la următorul atac va fi un pavilion în Spitalul potrivesc pentru a primi răniți.

27 decembrie 1915.

Acesta fiind un număr, în esență, de Crăciun, vom omite date profesionale si toate lucrurile tragice, să-ți arăt partea luminoasă a luptei. Nu uita există, și este bine să-l descoperi din timp în timp, ca nu cumva să pierdem credința în viață, și se leagă la roata. Se poate pune prea mult accent pe Shambles, mizeria, cruzimea, în detrimentul realități fine, iar în cazul în care Robert Louis Stevenson a fost aici el ar perfect de acord cu mine! Toate acestea se pentru a arăta că Steaua din Bethleem a strălucit foarte aproape de mai sus adăpost umila mea la acest sezon binecuvântat, și că Îngerul Morții nu a trecut peste el. Pentru ce sunt atât de complet recunoscător că inima mea este la fel de ușor ca o ciocârlie de a-zi; și le-a învățat ca soldații noștri să învețe să doarmă în tranșee nu a prevedea alarme pentru a doua zi.

A fost mai mult de o lună în urmă, atunci când stresul de deces și schimbări rapide a fost la înălțimea ei, care o dată în viața mea am avut un flash de chibzuire pentru Crăciun; și când guvernul mi-a oferit concediu șase zile “, la care avem dreptul la acest moment, l-am refuzat imediat. Mamele care iubesc copiii lor nu se sting și lăsați-le cu ciorapi goale atunci. Și soldatul, mai mult decât orice altă creatură din lume, cred, le place să fie deturnate.

I sa întâmplat să spun sistem mea la tineri chimist care ajută în sala de operație. În timp ce mă înaintează în toate felurile, de la efectuarea răniți la furnizarea de mine cu ciocolată care dispar repede jos de treizeci și trei gâtul, el a sugerat interesant mama sa și prietenii ei de la Paris. Apoi, există o Bonnie femeie dragă vechi care joacă rolul de zână nasa la episcopia mea. Pentru o lungă perioadă de timp nu am stiut cine era sau unde a venit de la; dar de două ori pe săptămână, doar în supă-time, în trap ar creatura dragi, ciudat, toate legate într-un fichu de lână și încărcat cu un coș imens umplut pentru întreaga familie. Uneori a avut loc mere coapte toate lipicios cu jeleu, uneori o ciorbă groasă cimbru abur fierbinte, uneori tarte, sau pere coapte întotdeauna o inspirație de digerat. Ar alunecare în, stabilit coșul pe masă, și aluneca, de multe ori înainte de a am avut timp să-i mulțumesc. Mai târziu am aflat că a fost doamna. Nebout care păstrează băcănie mici din rue de Frémicourt; și am fost aproape pare rău pentru ei loc, ea a fost atât de ca o figură de Hans Andersen. Într-o zi am prins din mers pentru a întreba dacă ar putea să mă ajute comanda un copac. Ochii ei dornici, ridate doar dansat. Nu numai că mă ajute, dar știa un horticultor care ar da-mi o dacă ea a spus așa, iar ea mi-ar da toate panglici, și unele batiste, și acolo a fost un cofetar care a avut bomboane la schimb. Așa că imediat am luat inima și am văzut micul meu festa lua proporții impunătoare. Un pic de gândire noaptea, și trei pelerinaje la oraș, de o oră încheia jumătate fiecare, a făcut restul; și Ajunul Crăciunului nu ar fi putut găsi un copac mai frumoasa din tot Republica decât ridicat sucursalele sale lucitoare față de căpriori din Pavilion V.

Mme. B., tanara mama prietenului meu, mi-a trimis un caz corpolent, cu multe bomboane, țigări, douăzeci de țevi, și biscuiți în abundență; și Dames mele bune pe care mi găzduiesc astfel împingă vesel zece franci în farfuria mea cu mic dejun, și m-am întins mai multe puncte “, pentru Xmas vine, dar o dată pe an.” Așa că la șase și jumătate în Ajunul Crăciunului când a venit chirurg șef, foarte nervos, a prezida iluminarea acelor lumânări precare, a văzut o priveliște destul de feeric.

Toate cele paisprezece ferestrele episcopie recompensate cu iederă pentru care un credincios ordonată a ferreted în împrejurimi neglijate; toate mea douăzeci și nouă răniți familia lipsește patru sprijinit pe perne lor în anticipare; și în mijloc Arborele nostru, toate o-sclipici cu globuri luminoase și zeci de lumânări și îndoire sub greutatea darurile mele mici atașate cu tricolor. La foarte de sus o stea beteală construit de mine și un pacient în stare jucători, cu tricolorul în cel mai de sus punct deasupra stelelor, marca tu și mici steaguri de mătase ale Aliaților cluster de mai jos, cu o Stars and Stripes microscopice. Toate acestea au fost o surpriză și emoție destul, dar nimeni nu a fost pregătit pentru marele lovitura de stat care avea să urmeze.

După ce pomul era luminat am zburat în camera de provizii cu “bunicul” și câteva minute mai târziu în trepte la fel de perfect un Père Noël ca a umblat vreodată prin paginile unei cărți poveste Tată francez Crăciun nu Moș Crăciun. O pelerină albastru-gri-l acoperit de sus până-n picioare, iar pe barba lungă, albă și a atins punctul culminant capota zăpada proaspăt strălucea vesel o combinație de mica, acid boric, și de bumbac deloc banal în mână un baston înnodate și lanternă clasic, picioarele ascunse în pantofi de lemn adânc, transformat-up, iar pe spate un coș cu portocale și prăjituri pentru tot spitalul. Trebuie să fi văzut bucuria și uimirea că însoțit progresul său de la pavilion la pavilion, unii dintre noi în urma a distribui bunatatile.

O dată, când ne-am dus într-o secție de izolare în cazul în care un coleg a fost slab zac în ultima etapă de otrăvire septice, acolo sa întâmplat ceva ciudat și infinit emoționant. El trebuie să fi luat apariția de ceva ceresc; pentru o privire amețit venit peste față, apoi un zâmbet minunat, și a întins brațele. M-am aplecat și a șoptit un mesaj de Crăciun, și a pus o portocală în mână. Acesta a fost ultimul său conștiință.

“Bunicul” se achitat cu măiestrie. El a făcut discursuri feeric mici ca și cum ar fi fost un actor adevărat în loc de un țăran simplu de Oise; iar chirurgul șef, care la început a fost dubios despre întreprinderii, a fost încântat.

Când distribuția a fost de peste, am umplut brațele de Père Noël cu trandafiri rosii pentru a distribui printre asistente medicale, și a făcut un efect în Mantel albastru, alb, roșu și albastru, barba alba, trandafiri rosii, care a fost cu totul încântător. După ce că a dat la fiecare din medicii o cutie mica elegant gravate cu o cunună de steaguri și umplut cu datele am umplute la miezul nopții. Și apoi am început distribuția în episcopia mea. Fiecare pacient a avut o “Victoria Packet” patru coli de hârtie de scris, plicuri patru, și un creion de cerneală legat cu tricolor o oglindă mici (ei adora sa se uite la ei înșiși!), Un pieptene mic într-un caz, un pachet luminos de bomboane, și un pachet de țigări. Lucruri mici, dar tot ce am putut permite, și v-ar fi crezut Paradis au deschis pentru ei.

Am uitat să menționez că unul dintre răniți meu a ținut un discurs din pat, iar fiecare ovaționat pentru “domnișoara. Domnișoară.”

31 decembrie 1915.

Au fost mai multe schimbări care vă voi spune în următorul meu. Tifon, bumbac, mănuși, și ace toate acolo! Mulțumesc, mulțumesc, și Dumnezeu să vă binecuvânteze! Este un nou an de promisiune. Cred că ar trebui să fim de bucurie, indiferent dacă oamenii nu încercați să-l o vale de lacrimi, și mai suferința văd, mai mult cred că da.

VII

16 ianuarie 1916.

ÎNAINTE ating pe faptele mele de zi cu zi o astfel de monotonie rapid de schimbare pe care le prezintă o încă alb de pe ecran ca umbra dintr-un curcubeu de filare, voi încerca o dată să fie definit. Am scris deja de mai multe ori că am fost destinatarul radiant de o mie de metri de tifon, 100 de kilograme de bumbac absorbant, șase ace, și șase zeci de perechi de mănuși, făcut într-un colț practică a Paradisului, și 25 de kg. de eter și o cutie de Peter Bent Brigham Spitalul pe care voi recunoaște separat, plus astfel de o mulțime de încurajare ca mine va dura pentru restul războiului. Toate acestea par opulenta suficient și acum în această dimineață vine această listă glorios de binecuvântări proaspete din țărmurile noastre de aur. Dintr-o dată America a devenit Cathay mi o descoperire mult mai luminoasă decât Columb visat vreodată de un Promised Land, care curge cu eter și bumbac si tot felul de delicii chirurgicale. Dintr-o dată mă aflu în creștere patriotic, într-o măsură n-am știut mai înainte. Este adevărat că de fiecare dată când mă întorc ochii spre sfârșitul episcopia mea, în cazul în care se blochează trofeul luminos ți-am spus despre, mic banner-ul american de mai jos cu lumina strălucește prin îmi dă un fior mititel care este destul de ciudat, și mă face să cred că într-o zi am putea fi un american mai bun.

19 ianuarie 1916.

Tot felul de schimbări, vizite de generali, deversări, etc. au ținut pe mine prea ocupat pentru a scrie. Este o mie de milă că nu vă pot oferi atât de mult ca o bucatica ban de acest teatru ciudat și minunat, unde am juca rolul acum de scenă-schimbator, acum de doamnă de conducere, precum și orice între afară de, să sperăm, personajul negativ , iar în cazul în care astfel de drame și comedii sunt adoptate ca nu etapă văzut. Lasă-mă să încerc să-ți spun cel puțin ceva despre unul sau doi dintre răniți meu.

Gaston este din lucrurile care va face Franța victorios. E un dealer pește mic de Paris, ferm și sănătos de suflet și la nivelul membrelor, de tipul celor care se stinge singur pe patrulare, și aduce în jos lui Boche de fiecare dată, și poartă crucea la 19 fără lauda, ​​de tipul celor care este egal cu nimic de la scris versetul patriotic, care aduce lacrimi în ochi, a outwitting asistenta lui și mereu asistent calea lui. El a fost doar ușor rănit și luat în serviciul meu din greșeală; dar că rana puțin mizerabil în coapsă nu s-ar vindeca în ciuda eforturilor mele cele mai inteligente. În cele din urmă el a fost destul de bine să te ridici și brusc, fără nici o sugestie sau instrucțiuni, Gaston a devenit asistentul meu șef. El reușește bumbac mele, comprese pliate, a ajutat cu bandaje, lustruit instrumentele mele, a făcut o mie de lucruri mici fine pe care nu am putut încredere la infirmieri mele, iar când am fost singuri la locul de muncă după “stingerea” am vorbit filozofie. Nu ne-am plânge când ne-am despărțit doar pentru că suntem buni soldați.

O perlă pescar un bun catolic și un luptător curajos a venit de la malul insorite Guadelupa să moară pentru Franța. Când au amputat piciorul ei nu au descoperit că există o pasă în spate. Am găsit-o atunci când am luat Pavilion V. Dar atunci a fost prea târziu. În fiecare zi, febra montat mai mare, și în fiecare zi obrajii negri au crescut mai subtire; dar el mereu spunea “Se merge bine”, în tonuri de răsfățul pe care reamintit cântece de leagăn anticipate. Niciodată un murmur, mereu un zâmbet. Ultima zi preotul nostru credincios îl mărturisit; el știa suficient franceză pentru că și el a fost lumina lunii, când a plecat, unul dintre noi îngenuncheat fiecare parte. După Extreme Ungerea a apăsat mâna mea; și deodată o schimbare minunată a trecut peste fata lui ca și când ar fi crescut alb și luminos. “Mama”, a murmurat, “Louis”, apoi mai slab și mai dulce “O mon Dieu bon”, iar el a fost de peste, și nimic rămas decât un zâmbet radiant. M-am dus să-l pună deoparte printre eroii; iar dacă vreodată m-am îndoit cum să mor, perla meu negru Fisher de la Guadelupa mi-a arătat calea.

Ei au adus Croya în jumătate de inconștient, cu șapte răni supurative. Era târziu, și am făcut prima examinare si dressing neasistată. A doua zi, l-au revizuit in sala de operatie, a decis el a fost fără speranță, și l-au predat pe mine. Este una dintre puținele pansamente am avut că într-adevăr ma speriat; pentru că a fost atât de mult timp, și în fiecare zi timp de o saptamana sau mai mult, am extras biți de pânză și fragmente de metal, uneori la o adâncime terifiant. În afară de pacientul meu a fost sălbatic și ursuz, tot ce este de rău augur în natura arabă. Treptat, însă, supurației a încetat, febra a scăzut, iar brusc o zi Croya zâmbi.

A fost atât de cu totul surprinzător și transformarea pe care noi toți frecat ochii noștri. Din prima am încercat să câștige încrederea lui, dar am fost mereu respins cu un fel de dispreț mormânt. A doua zi după ce a zâmbit, a spus “Mulțumesc, mamă”, când i-am dat o portocală, iar când Nr 15 intrebat de ce ma sunat că, el a explicat în ciudat său francez că am fost la fel ca o mama. După ce că totul a fost destul de simplu. Când Croya recuperează mai bine el folosit pentru a ajuta pentru a face propria dressing, iar atunci când mama a avut un minut ea ar merge și stai lângă el și i-ar pune obrazul braț, și să învețe cuvintele ei arabe. Ca el a crescut mai bine era nebun pentru a reda niște muzică. Deci, atunci când Karabiche a plecat la Paris în concediu, a adus înapoi un flaut; atunci Croya ar sta pe jumătate în pat cu capul ras deviată de graficul său de temperatură, și să se joace melodii moi, ciudate, sălbatice care au avut toate misterul câmpiile algerieni în ele. În fiecare noapte ultimul lucru pe care am făcut a fost să se strecoare unele glumă comestibil în mâna lui un portocaliu rece sau un bonbon lipicios, sau firimiturile de biscuiti care s-au pierdut în pat dacă nu am aprins lampa mea electric pentru a le găsi; și ne-am sufoca de distracții noastră astfel încât să nu trezească pe ceilalți. I-am explicat la chirurg șef pe care l-am domesticit arab meu, și am vrut să-l păstreze până când a fost suficient de bine pentru a merge înapoi. Dar apoi că fără inimă general B. a venit și a dat drumul aproape fiecare, și Croya a trebuit să merg. Disperare sa a fost dureros emoționant. Orientalii nu plânge; dar el nu va mânca, el a dezvoltat o temperatură, toată lumina din stânga ochii aceia larg, maro, iar el repeta toată ziua, “Eu nu am de gând Nu am de gând!” Când a început el a avut un bilet prins de său capac pe care l-am scris instrucțiuni atent să-l trateze cu atenție. L-am întrebat câți bani a avut: el a răspuns: “Sunt foarte bogat.” Asta a fost tot satisfacția am avut până am găsit pungă lui mai mic jalnică, cu doar cinci cenți în interiorul. Am pus în doi dolari cu restul, mijlocul protestelor incoerente din Croya. L-am ascuns în pături sale în auto, iar ultima am auzit a fost “revoir Au, Mama”, în tonuri care eu nu pot uita.

El a ajuns Toulouse acum o săptămână și în fiecare zi de când am avut o carte de scris de unii tov și semnat “Copilul care nu se uita mama lui.” Unu, ilustrat, a avut un cuplet destul de prea pasionat. A doua zi am primit un reprezentând un copil care spune mamei sale, “Micul mama, cum Muchi te iubesc”, și Croya explică faptul că a fost un camarad care a jucat o glumă “, pentru că nu știu cum să citească. Iartă-mă , Mama. “Poate Croya este singurul fiu voi avea vreodată, dar îi mulțumesc Cerului pentru că mi, de asistenta medicala si iubire, acest copil sălbatic sărac al deșertului.

Dar acum să se întoarcă la ustensile eu sunt disperat încântat pe viitor posesia de sticle de cauciuc și perne, și oh! lapte malț și ulei pânză! A fost momentul in care s-au inspirat. Vă întreb ce este cel mai necesar. Pentru moment, bandaje, cele mai mari și cele flanel și, cele mijlocii) la 7 la 10 metri lungime. Suntem spălare și re-spălare bandaje noastre chiar acum.

Vă spun că aici, pe partea din față, nu este doar o simplă asistentă care este necesară; trimite cel mai bun, femeia cel mai versatil ca America sau orice altă țară poate produce, și finețea ei și darurile ei nu va fi pierdut. Pentru a fi adaptate în mod ideal în postul ea ar trebui să combine un calm glacial cu gayety nădejde de primăvară, precum și un simț al umorului mereu; ea ar trebui să aibă drept și ordine și aranjament, competențele de construcție și invenție, o atingere ca lumina ca un ceasornicar, iar puterea de a transporta un om singur pe ocazie; ea ar trebui să combine inițiativă extraordinară cu prudență excesivă, fermitatea cu sensibilitate, autoritate cu curtoazie, curaj cu venerație, și ea ar trebui să fie un psiholog, și profund învățat în profesie, și gata pentru a citi actul de revoltă atunci când este solicitat pentru.

Extras din scrisoarea către E. D.

27 februarie 1916.

Acest A.M. o telegramă a ajuns să se aștepte la 300 de răniți în această seară. Prima dată când l-am văzut Salle mea vacant. Și toate aceste lucruri dragi am fost atragerea înapoi la viață și puterea au fost incluse pe la gară. Toate cele mai bune rezervele din Franța au fost grăbindu-se să Verdun în aceste zile pentru a satisface atac prințul moștenitor lui. Este a șasea zi a unui conflict, spun ei, fără precedent. Nu știm nimic, cu excepția că fiecare oraș de frontieră este aglomerat cu răniți, iar batalia urla, și am retras mai mulți kilometri. Suspansul este chinuitor.

27 februarie 1916.

Toate singur în marea mea salle și adevăr să-i spuneți “La Petite simpla”, asta e ceea ce copiii spune-mi acum se simte destul de pustiu ca ea se uită în jos cele două rânduri lungi de paturi fără viață, toate aliniate și pătrat pentru inspecție, și numai plictisitoare , hohote dim de arme pentru a rupe tacerea. Lumina cade destul de ușor prin falduri tricolor, stelele după furtuna cadou cu amabilitate prin ferestrele, există flori proaspete pe masă, și un miros de apă de Javel și curățenie pretutindeni o scenă să se bucure inima unui inspector de. Nu a mea. Gândurile mele urmați acești copii săraci, așa țărănește rutate din paturile lor în această dimineață și a trimis trundling off în căruțe și brouettes orice se poate găsi, deoarece toate autos disponibile sunt rechiziționate pentru Verdun la gară, pentru a face loc pentru cele mai recente victime ale Prințul. Și văd meu sărac “schelet” bine îngrășate-acum, dar palid cu primejdie, și mult prea fragil încă să întreprindă o călătorie de 4 ore; și a lui Vecinul Tuffier triumf “Notre cher Jean” care au adoră zoologică; și-aur părul meu, sergentul puțin roz-verificat și copilul câștiguri, care părea atât de dulce într-un combinezon alb (eu mărturisesc slăbiciunea rezervare cele mai bune cu aspect unul pentru el), și care a fost mai frică de a fi gadilat decât de a fi fractură său îmbrăcat; și toate celelalte, perfect mizerabile pentru a merge, dar a demisionat cu resemnare că fără seamăn care caracterizează poilu francez. Médecin Chef a avut o telegramă în această dimineață exigent fiecare pat în ambulanță, după care a intrat o serie de comenzi și contra-ordine, și facerea și refacerea paturilor, precum și schimbarea și înlocuirea de pacienti, suficient pentru a face noi toți pierdem nostru mintea dacă nu ar fi fost forate de luni de la același lucru; cu rezultatul final că toată lumea este plecat, inclusiv mai multe opérés încă plictisitoare cu cloroform. După toate acestea debandadă și curățare frenetică, rănit nu poate ajunge pentru o zi sau două, “Mais dans la vie militaire il faut ne deloc chercher à comprendre.” În același timp, această afacere Verdun ne ține la tensiune extraordinară: a șaptea zi a atacului și încă motoarele de distrugere ciocan ca ei nu au cu ciocanul de la începutul timpului. În primul rând ne-am pierdut, atunci am câștigat, acum nimeni nu știe ce se întâmplă. Există întotdeauna canonada de departe-off pentru a ne reaminti de epocă, există în general o deasupra capului avion santinelă, iar noaptea merge acasă a fost foarte dramatic. A fost noaptea când două corpuri întreaga d’Armée trecut printr-Vitry-un flux continuu de camions de la ora cinci după-amiaza până la patru sau cinci dimineața următoare. A trebuit să treacă linia de marș, și de mai mult de o jumătate de oră am stat uitam, fascinat, uitând de muncă dimineața următoare rece, și tare, în timp ce unul de la unul autos trecut la chiar ritm, având un singur mic protejat de mai sus la truc eros; și rece, orfani interior aglomerat cu oameni înarmați cântând și glumind ca și cum ar fi fost o plimbare fân pe o seară luna august. Ei au avut nici o idee unde mergeau, cele mai multe dintre ele nu au avut nici o țigară, era insuportabil rece și umed, dar nimeni nu părea să aibă grijă; toți s-au de gând să ajute Copains împreună, și împreună au cântat ca și cum ar totul o mare “Auprès de ma blondă, tara, tara, tara, ra ra,” etc., etc., iar unul a fost periculos în apropiere având nisip-om înecat din ochii lui. Acum știm acele bucurie-riders sunt toate la Verdun, și mulți dintre ei nu va veni niciodată înapoi!

13 martie 1916.

Ultimul ai auzit de mine am fost de așteptare pentru rănit. Ei bine, au venit 300 într-o singură noapte, cele mai recente victime ale Verdun, într-o stare la fel de descriere cerșetori, și paleste toate fostele mele experiente. Nu am avut o astfel de grabă ca aceasta, și Ambulanței, decimată de boală ca aceasta este doar acum, a fost destul de demoralizată. De obicei, mizeria dur de tranșee este îndepărtat în dépouillage, dar în acea noapte nu a existat nici timp pentru astfel de rafinament, și au fost aruncate chiar în paturile lor, cu tot felul de sânge și noroi caked la trupurile lor frisoane. Imaginați-vă disperarea mea pe foi mele curate, atât de greu de gasit! Dar astfel de disperare a fost prea banal, pe lângă ororile unul a fost în stare să facă față. Ambele camere de operare a lucrat toată noaptea și toată ziua următoare și cea mai mare parte a nopții următoare (același Equipe!), Dar, în ciuda acestui fapt mai mult de o viață a fost pierdut, care ar fi putut fi salvate au existat un al treilea. Cele mai multe dintre meu răniți a sosit cu primul lor pansamente (provisionary), care a fost făcut cu cinci zile înainte, chiar și în timpul iernii să știți ce înseamnă asta, și tipul de muncă mi-a dat pentru următoarele două zile. Un coleg slab, un arab, și la fel de frumos un fiu de Islam ca a variat întotdeauna deșert, a zăcut două zile cu o rană dezbrăcat în picior, înainte de el a fost ridicat. De îndată ce m-am uitat la trupul am știut că a fost gazeuse gangrena, dar dacă prea departe avansat de intervenție nu știam. Pulsul a fost abia perceptibil. Am încercat să-l alimenteze cu cafeina si ulei camforat în timp ce am așteptat pentru chirurg, o așteptare tragic lung. Acesta este cel mai rău dintre aceste sosiri în masă, pentru unul este proverbial singur încredere la cer și dintr-o ochire pripită că niciuna dintre celelalte noilor veniți nevoie de mine la fel de mult. Când a venit în cele din urmă B. a declarat că gazele au câștigat abdomen și nu era nimic de făcut. Am avut l-au dus în isolement salle d’, în cazul în care, în conformitate cu cele mai recente adaptarea legislației lui Darwin, ar fi trebuit să-l abandonat pentru ceilalți. Dar, fiind mai mult o creatură de sentiment decât motiv, nu am putut, și din fericire datoria mea nu o cer, pentru că nimeni nu mai era in extremis. Deci, la fiecare câteva minute am alunecat în a face ceva perfect inutil care ar putea da, probabil, o rază de confort. El a fost conștient, a vorbit fără legătură de acasă și mama, întrebat dacă aș lăsa să stai cu mine o zi sau două înainte de a fi trimis la interior: “Sunt atât de obosit”, a spus el. Când m-am spălat sângele de pe față și pe mâini, pe jumătate-furiș, pentru că aici se ridiculiza astfel de lucruri, el a luat mâinile mele și le-a sărutat; Apoi i-am dat o jumatate de injecție de morfină, în imposibilitatea de a suporta gândul de a suferi lui singur și știind nimeni nu ar merge la el, și a plecat spre zori pentru a dormi câteva ore înainte angajament de a doua zi. “Vei, Mlle.”, “Da, dar trebuie să fii bun și dormi bine. O să mă întorc mai devreme, iar apoi vom scrie o scrisoare frumos lung la mama ta.” El a făcut o mișcare ca și în cazul în care să mă rețină. Apoi, schimbarea la arab “Alesh”, a murmurat, ceea ce este echivalent nostru “Dumnezeu va face” și a zâmbit slab. Câteva ore mai târziu, când am deschis ușa, patul era gol și doar o piscină oribil unde a zăcut. Dar nu trebuie să vă spun mai de astfel de povești.

14 martie 1916.
Toate infirmiers mele au fost dintr-o dată, și am avut doar două Greenhorns nenorocit prin săptămâna viitoare (un pic prea ignorant chiar de coaja cartload noastră de zi cu zi de cartofi). Cu astfel de oaspeții vă puteți imagina am avut nici o șansă de a scrie chiar o carte. Lucru Wild cu treizeci de pansamente pe zi, și toată lumea să se spele de la cap la picioare, și paturi pentru a face și o afacere bună de portul, lângă temperaturile și detaliile uzuale, precum și pregătirea materialelor.
Doar un singur cuvânt. În toate aceste luni nu cred că am menționat vreodată compensația rafinat care vine aproape zilnic in forma de carduri si scrisori de la copiii mei de multe ori foarte analfabet, dar atât de plină de inimă “Chère petite simplu,” ei începe, ” Ma petite maman bonne “,” Notre gentille Mademoiselle domnișoară, etc Și Gaston, vă aduceți aminte obraznic mea, adorabil Gaston? ma scrie regulat de tranșee. Ieri, am primit un alt poem, scris sub un bombardament, decorat cu săbii încrucișate croix, de guerre, foarte chic, intitulat “Non, Verdun Jamais!” El e cel mai bun patriot din republică, este Gaston, și-mi, cum le place să victorie trompeta, și blestemă pe Kaiser! Martie.
. . . N-am terminat povestea lui Cpt. M. Ocazional, aș auzi un pas ferm de-a lungul Salle, și o voce clară striga “Este domnișoara. Domnișoară vizibil?”, Și acolo a stat la ușa cuștii mele (salle de pansements este prea demn), bun pentru a vedea, și tonic ca o briza canal; suplu si musculos, într-o uniformă care există, cu o față absolut frumos din cauza urâțeniei sale cinstit, și pe deasupra de mare rasă. Într-o zi, a spus el, “Ce doriți pentru binecuvântează tale? Poți avea tot ce-ti place!” I suspinat, și bâlbâit ceva despre gume-picături sau țigări “Asta e tot? Nu v-ar plăcea un gramofon? E mai bine decât un pian nici o lucrare pentru tine și dacă vă mutați la o puteți lua cu tine. ” Ar fi eu? Aproape că am plâns chiar acolo ca m-am gândit bucuria copiilor care nu au nimic de a scuti de monotonia, cu excepția unele glumă prostesc ocazionale de-al meu, care nu este niciodată muzical. Deci, a fost amenajata ca să am o direct din Anglia cu toate cele mai recente înregistrările, iar între timp el ar “fura un marș pe băieți” și împrumuta ne lor. A doua zi a apărut cu 50 de franci în valoare de țigări și gramofonul! Ati putea crede am lucrat aceste înregistrări ca acestea nu au fost elaborate înainte, cu astfel de rezultate bucurie. A fost mai degrabă un șoc atunci când chiar în ziua după a venit o telegramă amenințător profetic de la Verdun care a ordonat Ambulanta Sf. Ioan departe “inconnue destinație.” Căpitanul M. a venit să spună bun-de și pentru a obține gramofon. La ieșirea mi-a dat 100 de franci pentru a “cumpăra hârtie pentru ei să scrie la cele mai bune fete lor.” Doar o săptămână mai târziu, duminică la prânz, așa cum am traversat curtea, galant meu englez a apărut. El a venit tocmai de la Bar-le-Duc cu mine dorim bun-zi. El a admirat stoc mea de bandaje și i-am făcut un pachet, iar între timp am avut o discuție bună despre lume în general. A fost bine să vorbesc cu cineva care crede cu adevărat și simte. Asta a fost ultima am văzut de el, nici nu am auzit. Sper din toată inima mea aceste bandaje nu au fost profetice.
Ei bine, am de gând să Paris după șase luni aici zi după mâine. Nu pot să cred, urăsc să meargă, am aproape frică să, ca și în cazul în care plictiseala de separare de la locul de muncă au fost o bestie care m-ar putea mânca. Dar există o altă evacuare mare, și ca există un tie-up undeva în sistemul de transport acum că depindem de
Verdun în loc de Champagne, acesta este un moment strategic pentru a lua un spațiu de respirație și de a asigura afacerile mele la Paris.

PARIS, 19 martie 1916.

După exact șase luni pentru a-zi de când am renunțat la Paris, iată-mă din nou în brațele Seducătoarea. Îmbrățișare ei este un pic sufocantă și farmecele ei nici unul prea vii, dar atunci nu am avut mult noroc să cadă sub vraja ei, presat cum eu sunt de afacerile de moment și bântuit de fețele nostalgice dragi le-am lăsat.

Din moment ce ai fost întotdeauna atât de dornic de detalii din viața mea “de serviciu” poate doriți să știți ce se întâmplă atunci când am pe ea, și de ce, din toate timpurile, când această afacere de la Verdun este la înălțimea I ar trebui să ia o oportunitate de a se strecoare afară din șanț mea.

Adevărul este că eu sunt învingător mândru și rapidă de atac mai superba gripal ai văzut vreodată. Am cel mai bun din ea, cu o celeritate care ar trebui să-mi câștig doctorat, cel puțin, și un decor pentru Vieille meu bun, care a participat la nevoile mele cu o credincioșie entuziast.

Iată-mă, deci, restaurat dar șubredă, cu acel sentiment nedefinit în elicele cuiva care urmează o febră. M-am întors la “serviciu” meu, dar nu se simt genial, iar când am auzit că a fost perspectiva unui alt evacuare, având în chestiunile pentru a discuta cu doamna. Carnot, am ajuns la concluzia că a fost timpul hotărât de a migra, dacă am vrut să fiu în stare proaspătă pentru tulpina veni, care va fi acerbă. Médecin Chef care nu a reușit să-mi arate încrederea și stima lui, a vrut să-mi dea un nelimitat “permisiune”, cu multe sfaturi pentru a “alimenta up” pentru vara. Dar am ales să o rezolvi 10 zile, pe care eu pot prelungi mai târziu, dacă aleg.

Partidul meu ziua de nastere, care nu ar putea avea loc în ziua dreapta pentru că am fost bolnav, am avut vineri dupa-amiaza două prăjituri mari, toate în interiorul moale și cremos, cu o lumânare pentru fiecare Blesse. Am avut doar după cină, pentru că e puțin timp pentru bucurie și neînsemnate, și fiind aproape întuneric cu stele minunat afara, mic constelația pe masă apărut curaj. E uimitor cum acești copii, bătrâni și tineri, iubire tot ce straluceste. Într-adevăr, a fost deliciul lor pe pomul de Crăciun, care ma făcut să mă gândesc la o petrecere de ziua de fete, după cum știți, că, de obicei, prefer sa suprima. Dar a fost o scuză pentru lumânări, și nici timp pentru aversiuni private și eu recunosc, n-am văzut un astfel de partid de succes. Chiar și cele două fracturi care geme tot timpul, și estragale distrus-up care se așteaptă să-și piardă piciorul, a uitat să fie nefericit; și măcelarul mare, care este furios cu noi toți pentru că nu-l scuti de brațul stâng (el jură că e de nici un folos pentru a permite o îmbinare de genul asta cresc nici mai mult, și tratează chirurg nostru foarte bun și conștiincios pentru un nebun fiecare timp îl vede) dedurizată la un zâmbet.

Apoi, sambata dimineata, am luat trenul devreme. Nu imagina îmi lipsește protecția Bisericii. Ea mă aștepta la stația sub forma de bun Pasteur Saintenac, care reprezintă convingerea protestant de la Ambulanța într-un mod ușor și evlavios. Pentru restul, el face lucrarea unui simplu auxiliaire infirmier, ruleaza comisioane, ia garda, și spală vase foarte supus, și vă dă impresia că el ar instanță persecuție “, ca pentru Domnul.” Când a face feluri de mâncare în salle mea, dacă am o clipă posibil, eu mereu merg și de a ajuta, cu un efort instinctivă de a egaliza inaptitudinii lucrurilor. Pasteur S. a fost extrem de preocupat mea merge off singur. În cazul în care recenta nașterea fiului său copil nu a pus soția sa în imposibilitatea de a primi vizitatori, el ar fi insistat pe acceptarea mea ospitalitatea lui umil. Extrem de inutil pentru a explica faptul că Parisul a fost un fel de acasă la mine, că am avut prieteni acolo, și multe de făcut. El trebuie să mă satisface nevoile pe platforma cu mâinile pline de scrisori adresate pastori și altor oameni buni la Paris, pentru a fi livrate în persoană. În aceste scrisori el îndeamnă prietenii lui să mă înconjoare cu simpatie și afecțiune creștină.

Era o dimineață frumoasă, moale și argintat cu vapori de lumină care voalate răsăritul soarelui. Am uitat lumea a fost atât de frumos, încât nuanțe de primăvară au fost atât de delicios, că formele de copaci și pâraie și sate de clustering au fost atât de ademenitor. Vă asigur că o modificare optic are loc atunci când ați uitat la nimic serios, dar foi albe, vai! fețe de prea multe ori gri, și palid și răni roșii pentru o lungă perioadă de timp, și retină ajunge sensibil la frumusețe într-un mod care este uimitor. La Chalons au intrat în prima mea clasă compartiment, dacă vă rog, care este destul de frumos a Guvernului un locotenent de 251st Inf., Merg acasă în concediu de cinci zile. Desigur, am început să vorbim despre Verdun, iar dacă aș avea dubii cu privire la o finală victorie și complet, acest soldat robust, în stare proaspătă din tranșee, a fost gata să-i risipească. El Ar fi “de război vazut” la mai puțin de 50 de metri, de la început, și în plus soția și copiii, mama și surorile au fost organizate deținuților în cartierul invadat de peste un an, dar “Nous les Aurons, les Boches!” a păstrat reiterând cu o convingere care nu poate fi pusă la îndoială. În total, a fost o călătorie profitabilă; și cel mai surprinzător, am ajuns aproape la timp program. La începutul Rue, trenurile uneori au luat douăzeci și două oră între Paris și Vitry.

Douăzeci și unu martie 1916.

Ei bine, farmecul fermecător începe să spun, și eu tot repeta sa ma ceea ce atât de des folosit pentru a spune când am ieșit împreună “A existat vreodată un astfel de loc ca Paris?” Este un moment deosebit de rar, prea nori și soare moale, fantoma unui stralucire verde de-a lungul că cele mai multe triumfător al tuturor priveliști, până Elysian Fields, violete și jonquils la fiecare colț de stradă, precum și steaguri și trofeele aflutter pretutindeni în onoarea de vizitatori iluștri. Pentru ieri Generalisimului Cadorna a ajuns, în mijlocul unei furori de “Viva l’Italia”. Pentru a-zi este rândul de prinț ilustru Serbiei să se înece nenorocire său în simpatie și șampanie. Spre marea mea dezgust am putut vedea nici unul dintre ele, dar Crucea Roșie este o profesie absorbant, iar în cazul în care unul este de a fi demn de insigne sale, s-ar putea la fel de bine face până mintea cuiva să nu facă sau gândi la nimic altceva. Toată ziua Mi-am petrecut urmăresc despre a vedea funcționarii și secretarele și demnitari, cu rezultate destul de bune decât una în general devine atunci când afacerile sunt scoase în a vorbi. De asemenea, am avut deschis cazurile mele recent sosit de la tine și prietenii tăi, pentru a vedea ce au conținut; după care vor fi închise gata să mă urmeze la scena de acțiune. Ar veni doar în urmă cu puțin timp, astfel încât nici un moment a fost pierdut. Oh, ce recolta! Când am văzut acele mici de spalare de bucatarie dragi și pungi de apă caldă și inele, și ulei pânză și lapte malț, aproape că am plâns; și ceea ce o binecuvântare de a avea toate că de bumbac și tifon! În lunile următoare se va topi destul de repede, și Dumnezeu știe numai în cazul în care materialul este să vină de la la aproape toate rănile care vor fi făcute înainte de următoarea autumn.Thank lui Dumnezeu, este să “țineți mâinile mele”, cum suna se, că ar scadea prea des fără viață în disperare pură. De asemenea, m-am dus la Comité des Secours Américains un interior spațios, elegant, cu ferestre mari care caută spre Sena, iar cea mai frumoasa stol de stenografi ocupat. Noi facem lucrurile bine și fără greșeală, așa cum i-am luat dureri să spun frumos, drawly georgian sub-secretar care au participat la mine. Dar cel mai bun lucru pe care am făcut-o în timpul zilei a fost de a aranja cu un deputat pentru a vedea Godard despre anumite lucruri și acte de Serviciul de Santé pe front.

Paris, 23 martie 1916.

Cu instinctul de autoconservare (ca să nu spunem revoltă) pe care le-ați văzut de vechi, după un meci de cumpărături, am fugit catre acest Rotunda grațios vedere vase de fum pentru a restabili facultățile mele împrăștiate cu o ceașcă de ceai China. Există flori moi albastre pe masa, ceai găsit “locul potrivit”, și am un sentiment satisfăcător de comisioane finite, care îmi dă dreptul de a nu face nimic pentru restul după-amiezii. O, de luxul de a “pune ședere” și nu face nimic! Mai mult decât atât există Turnul Eiffel toate acolo slabă și fantastic de pe față o cer opal, tutore în picioare ca pe siguranța de la Paris, santinela la portal ei aeriene, precum și o provocare tot felul de versete vagi care sunt ezitante acolo, la partea din spate a creierului meu. Lasă-i să mint! Sunt sigur că aș excursie pe picioarele lor, și este mult mai profitabil pentru a avea un bun de chat confortabil cu tine, și să vă spun toate locuri comune mele intime, decât moși pe o rimă.

Un moralul sporită câștigă tot de-a lungul partea din față a semnificație plin de speranță. Spiritul oamenilor de la Verdun este infinit mai strălucitoare decât cele din Champagne, în septembrie. Nu că acestea au fost deprimat, dar acestea au o lumină pe fețele lor, ca în cazul în care au văzut într-adevăr capătul tunelului. Dumnezeu a acorda!

Vă mulțumim pentru “Hill-Top pe Marna.” Este o experiență bună, spiritedly schițat, și îmi place curaj doamnei. Acesta a fost de deviere să citiți din nou limba engleză după atât de mult timp.

Luminile din bulevard de mai jos au început să iasă, iar Turnul Eiffel a stins în ceață.

1 aprilie Vitry.
Sunt extaziat pe obtinerea înapoi la locul de muncă! Acum, că arunca meu parizian este de peste, s-ar putea la fel de bine aiba că a fost o tulpina teribil pe nervi. Am descoperit că o viață civilă este nesănătos pentru mine, și că eu prospera sub stindardul Crucii Roșii. Deoarece pace nu pare iminent care este o descoperire încurajatoare! Au fost unsprezece a grupului inițial Verdun în Salle la întoarcerea mea și trebuie să fi auzit strigătul de bun venit. A fost o fete regulat la fiecare noptiera. Când am ajuns jos, spre sfârșitul Salle am găsit un erou fără barbă culcat radiind în patul lui, cu doua lumanari aprinse mici lipite la calea ferată deasupra capului, lumanarile de tort de ziua mea “, pentru a sărbători întoarcerea, mic mama trebuie să vă nu ne părăsi din nou. ”
Vă întrebați despre “scheletul”. Vei fi bucuros să știu că el este la Toulouse, pe drumul mare pentru mersul pe jos. El scrie că munca am făcut cu privire la aceste sărace picioare transformat derulează fost permanent satisfăcător. El a avut artrotomie dubla din genunchi, iar când a ajuns în insteps au fost îndoite ca un balet-dansatoare lui. Chiar admițând recuperarea lui, care părea imposibil, el va fi obligat să meargă despre pe de punctul de degetele de la picioare, genunchi fiind permanent rigid. La început, după “peering” cu fiecare dizolvant posibil, am început doar cea mai mică effleurissage care sa dezvoltat în masaj, iar apoi am inventat un aparat. Acum, nu râd! orice cum se indreptat dificultate. O masă de aproximativ 14 cm pătrat a fost căptușit cu bumbac și înfășurat frumos într-un bandaj. Acest lucru a fost pus vertical împotriva tălpile picioarelor, pe care am încercat să plaseze pe cât posibil într-o poziție normală. Apoi am atașat un bandaj (care nu are elastic, care ar fi fost mai bine) la șina șef al patului, pe de o parte, a trecut-o în jurul bord și până de altă parte, fixarea din nou la calea ferată ca întinsă cu putință. Nodul fost strânse de două ori pe zi. Rezultat în două săptămâni aceste picioare refractare a recăpătat o atitudine corectă. Tu, care trăiesc în țara de aparate perfecte va zâmbi, dar doar amintiți-vă că Ambulanta jumătate nu are mai multe lucruri.
Paște-eve.
Marea veselie în această seară. Gramofon Căpitanul este în plină desfășurare și treizeci și două de perechi de ochi dansează cu plăcere și treizeci și doi de perechi de mâini, mulți bandajat, sunt bate slab timp la “Polițist de vacanță One Step”, care este la fel de apreciat cu Beethoven “Leonore . ” Se face o ușurare după Vinerea cu post și solemnitate generală.
Duminica Paștelui.

Un Paște fericit! Dacă v-ați gândit la mine în această dimineață însorită, și eu sunt sigur că aveți, probabil, ați ghicit că s’amuse bébé. Deci nu ar fi fost surprins acum o oră, când Médecin Chef, găsirea biroul meu momentan transformat într-un work-shop cu panglici și arcuri peste tot, ejaculat într-un mod nedumerit, “americanii trebuie să rămână fetițe mult timp să-și imagineze că poilus adult ar putea fi amuzat în acest fel. “La care i-am raspuns (nefiind în cel mai puțin frică de el), care era evident nu psiholog, iar el sa retras, rîzînd bun naturedly, și clătinând din cap ca și cum ar fi fost fără speranță să se gândească la educarea unei indian american! Dar dacă vederea toate aceste cuiburi deranjat atât de ideile sale privind aptitudinile militare, a avut un efect diferit asupra “copii”, care aplaudat sa cante ca si cum ar fi fost surpriza cea mai natural din lume. Păcat, eu nu te pot trimite un model, dar aici e planul: o găină alb de zahăr cu un pieptene roz si coada pompos, și o favoarea aliaților rotunde gât, sta cu seninătate la opt ouă de ciocolată excelente într-un cuib țesut din Boston excelsior, și căptușită cu bumbac și foișor vitae. Inmultiti acest lucru prin treizeci și trei și ai rezultatelor muncii noaptea trecută vesel, care a primit un bun venit chiar mai strălucitor decât mă așteptam. O astfel de exploatație din mâini bandajate, o astfel de inghitit de găini cu pene pe și ouăle în cochiliile lor, o astfel de venă generală de satisfacție ca pulsează prin Salle acum, în timp ce gramofon merge rotund, așa cum v-ar convinge că rolul principal al o asistentă medicală, la urma urmei, nu este de a curăța de sânge și a pus pe bandaje, dar să se întindă de gândire până treaz, cum ar nonsens ca aceasta. (Nu aș îndrăzni face o astfel de observație extravagant pentru orice dar, pentru că ar fi sigur să spun că am purta responsabilitățile mele prea ușor, dar tu stii mai bine.) Am să fac o mărturisire, totuși. Când amputé meu mic cerând văzut cuibul său, el a zâmbit pentru prima oară de când a venit, în urmă cu șase săptămâni și pledat astfel să li se permită să mănânce un ou care nu am putut rezista, în ciuda dieta atent lichid. Care a fost groaza mea Zece minute mai târziu să se întoarcă și să găsească că el a greșit în jurul Dumnezeu știe cum și ajuns rost de găina care m-am gândit în condiții de siguranță la indemana, și a lăsat nimic din ea, dar gulerul panglică! E numai zahăr după toate, dar am scrupule peste mărimea, și substanțe colorante de pieptene și coada. Până în prezent, cu toate acestea, schimbarea de regim alimentar pare să fie de acord faimoasa, și-a dat curajul să se uite la poze, pentru prima dată. A fost un pic cam greu să nu poată să meargă la biserică astăzi. Pe măsură ce așa de multe ori deplâng că nu sunt de mult de un ortodox. Dar sunt momente când e destul de mult de o necesitate. În Vinerea deși, în locul serviciului de trei ore am reușit să-și petreacă două ore camera mea între doisprezece și trei, și au un think lung și o rugăciune care mi-a făcut o lume de bun. Vă trimit un puzzle care a fost făcut să-mi surprinde printr-un pacient mai adorabil, care a reușit să identifice aceste linii complicate, cu o mână bandajată. Medicul grămezi și grămezi de carduri și scrisori pe care am să-ți arăt când războiul sa terminat! Eu nu am trimis nici o ca să nu se piardă; și într-adevăr, atunci când colecția mea a început să fie o povară, de teama de a încrederea lor în postul le-am dat în îngrijire Monsieur Bardy lui, când a venit să viziteze fiul.

Salle este plină și am o serie de contuzii, ceea ce înseamnă mai multe masaje pentru a dezvolta muschii. Micul meu amputé este în afara oricărui pericol. Deci, totul merge bine, și la coroana totul vremea este glorios, deși în ultimele două zile au fost dureros de cald la amiază, și să dea pregustare de rău augur de vară în aceste barăci fragile. Acesta va fi la fel de riguros ca și iarna, iar rănile au nevoie de mai mult deja vigilență. Până în prezent, deși este în regulă.