Knowledge Team

Statini, Nosečnost, sepsa, rak, srčno popuščanje: Kritična analiza.

Prvotno je http://people.csail.mit.edu/seneff/statins_pregnancy_sepsis_cancer_heart_failure.html.

1. Uvod

V zadnjih nekaj desetletjih je ameriška farmacevtska industrija (odslej “Big Pharma”), ki se zelo uspešno formulo za trženje strah in ga pretvori v več milijard dolar industrije.Algoritem gre takole:

  1. našli snov, katere koncentracija je mogoče meriti ceneje
  2. našli razširjeno bolezen, katere prisotnost v korelaciji z visoko koncentracijo te snovi
  3. najti zdravilo, ki zmanjšuje koncentracijo te snovi
  4. oglašujejo agresivno širši javnosti in zdravstvenim delavcem, trdijo čudežno zdravilo.

V zamenjavo spremenljivk, snov holesterol, bolezen bolezen srca, in zdravilo Lipitor, in voila! Skozi agresivne oglaševalske kampanje, je Big Pharma uspelo prepričati ameriško javnost in ameriških zdravnikov, ki so statin drog najboljša stvar, saj narezan kruh.

Vendar so prav oni? Mislim, da dokazi kažejo, da se zelo malo ljudi, ki trenutno jemljejo statin drog dejansko korist od njih. Poleg tega, mnogi od njih so dejansko v slabšem položaju, kot bi bili, če bi bila nikoli na statine. V nadaljevanju bom trdijo, da so vsi prejemki, ki nastanejo v boju proti boleznim srca več kot izravnalo z večjo občutljivostjo za poškodbe ploda, strupene okužbe, in raka.

Sem zagotovo ne sam v moji zaskrbljenosti zaradi vse večje uporabe statine zdravil za boj za “bolezen”, “hiperholesterolemijo” [visok holesterol], da bi lahko dejali, ni bolezen sploh.Weston A. Cena Foundation se trudi, da širijo besedo o številnih vlogah holesterola in nešteto stranskih učinkov, povezanih z uporabo statinov. Z menoj si delijo naraščajočo alarm nad kdaj se širi definicijo, ki izpolnjuje pogoje za statini droge:

“Kdo trpi hiperholesterolemijo Prostudirati medicinsko literaturo za 25 ali 30 let nazaj, in boste dobili naslednji odgovor:?. Nobene moški srednjih let, katerega holesterola je več kot 240, z drugimi dejavniki tveganja, kot so kajenje in prekomerno telesno težo Po soglasja Holesterol Konferenca leta 1984, spremenil parametre;. kdorkoli (moški ali ženska), s holesterolom nad 200 lahko prejeli bala diagnozo in recept za tablete pred kratkim je bila ta številka preselila v 180. Če ste imeli srčni napad, boste dobili vzeti zdravila za zniževanje holesterola, tudi če je vaš holesterol že zelo nizka – konec koncev ste storila greh, ki ima srčni napad, da vaš holesterol mora zato biti previsoka pokora je življenjska doba za zniževanje holesterola zdravil skupaj z. dolgočasno prehrana lowfat. Ampak zakaj čakati, dokler ne boste imeli srčni napad? Ker smo vsi dela pod stigmo izvirnega greha, smo vsi kandidati za zdravljenje. Trenutne razglasov določajo testiranje holesterola in zdravljenja mlajših odraslih in celo otrok. “(Statin droge: problem).

Naj najprej na kratko predstavim nekaj biologije in terminologijo. Holesterol je biološka snov, ki je neposredni predhodnik številnih zelo pomembnih snovi, tudi spolne hormone estrogen in testosteron, nadledvične žleze, hormoni hidrokortizon in aldosteron, žolčnih kislin, ki pomagajo prebaviti maščobe, in, kar je še posebej, vitamin D. Je dobro Vemo, da ima vitamin D pomembno vlogo v boju proti okužbam in raka, poleg svoje bistvene vloge pri presnovi kalcija in zdravje kosti. Ker je holesterol tako ključnega pomena za blaginjo, telo je sposobna proizvajati toliko, kot ga potrebuje v jetrih, tudi v odsotnosti napajanja iz virov hrane. Obstaja veliko dokazov, da je holesterol ščiti pred okužbo s to temo, ki bo v središču tega eseja. (Holesterola koristi).

Ko ste vaš holesterol izmeri, se bodo številke pridejo nazaj vključi v treh komponent:. “Drugo”, LDL, HDL, in V preprosti terminologiji, LDL holesterola (prinaša iz jeter), do perifernih tkiv in HDL holesterola prinaša (npr, iz virov hrane) v jetra, kjer se pretvori v žolčnih kislin in sprosti v prebavni sistem razgradi porabljenih maščob . LDL je tista, ki je običajno označena kot “slaba”, vendar, kot boste videli pozneje, to je napačen.

Big Pharma je namera za pridobivanje čim več ljudi, kot je mogoče na tako visokem odmerku statinov, kot jih lahko morebiti opravičujejo. So trdi sedaj, da morajo ljudje, katerih raven holesterola, so v redu, da statini, če je njihova C-reaktivnega proteina, pokazatelj vnetja, visoka (C-reaktivnega proteina in bolezni srca). Trdijo tudi, da bi morali ljudje z znano bolezen srca, ki si prizadevajo doseči raven LDL pod 70 mg / dl (70 mg / dl LDL cilj). To lahko izvedemo (relativno enostavno v mnogih primerih), ob 80 mg (štiri krat standardni odmerek) statin droge vsak dan. Zdaj so tudi predpisovanje statinov za ženske v svojih 20-ih, ki so poročeni in rodovitna, ne glede na škodljiv učinek teh zdravil je znano, da ima na plod.

Kar se mi zdi še posebej neprijetno, in kaj je morda moj glavni razlog za pisanje esej, je, da je po mojem mnenju veliko koristi za zdravje visok holesterol se trenutno mis zastopane, paradoksalno, kot koristi statine drog. Trenutno jeza novic na spletu, ki trdi, da so statini zaščitno proti raku, sepsa, in Alzheimerjevo bolezen. Raziskovalci ozadju retrospektivnih študij, pri katerem pride do navidezno koristen učinek, so previdni, da “so randomizirane kontrolirane študije, ki še poteka,” vendar pa mediji pogrešam tiste finese in nato terjatve v “dejstev”. Istočasno, ko je postalo jasno, da so zelo nizke vrednosti LDL problematično tako za okužbe in rakava obolenja, Big Pharma skušal distancirati od tesen združenja statin drog imajo z ravni holesterola. Neverjetno, trdijo, da so zaradi nizke LDL je problematična glede na to, ali se to zgodi naravno ali umetno z uporabo statinov, so statini nekako oprostiti. Čeprav se strinjam z njihovo trditvijo, da so statini ne v smislu, da ne gre za neposredno povzroča raka “rakotvorne”, statistični podatki kažejo, da je na dolgi rok, ljudje, ki vzdržujejo nižjo raven holesterola v krvi, so v večji nevarnosti za rak (in okužbe), kot ljudi z visokim holesterolom. V bistvu, ki jih jemljete statin, ste premika odds o tem, kaj boste umrli od. Plačati denar, utrpeli stranske učinke, in kot rezultat, ki ga lahko na koncu umira za rakom ali runaway okužbe, preden bi si umrl zaradi bolezni srca, če bi si nikoli zdravila na prvem mestu.

Alzheimerjeva bolezen je tako velika in zapletena tema, ki sem jo napisal celoten ločeno esej o tej temi, ki ga najdete tukaj. Posebni oddelki Najpomembnejše statinov so 4. Povezava med holesterolom in Alzheimerjeve bolezni. in 5. Do Statini vzrok Alzheimerjeve bolezni ?. Dovolj je reči, da je, potem ko je naredil obsežno raziskavo o Alzheimerjevi bolezni, se zdi očitno, da se bo pojavnost Alzheimerjeve bolezni v prihodnjih letih kot dolgoročne uporabniki statinov postale starejše strmo naraščati.

V naslednjem poglavju, upam, da bi bilo jasno, da je eden demografske, da se nikoli ne sme predpisati statinskega zdravilo je ženskah pred menopavzo. V naslednjih poglavjih bom razpravljali sepsa (zastrupitev krvi) in raka, pa bo pokazal, kako je Big Pharma uspešno manipulira z resnico, da bi bilo videti, da so statini zaščitna zoper oboje, ko je v resnici ravno nasprotno res.Zadnji del pred povzetek predstavlja nalezljivo teorijo ateroskleroze, ki je pred kratkim prejel veliko pozornosti. Opisal bom v kot preprost način, kot je mogoče, kako lahko holesterola igrajo osrednjo vlogo v steni arterij, v boju proti infekcijsko sredstvo. Argumenti so predstavljeni pripelje do zaključka, da statini dela pred celo dolgoročno zdravje srca samega.

2. Statini in nosečnost

Morda ne bo dovolj star, da se spomnimo na katastrofo, ki nastanejo razširjene prakse v Evropi v 1950-ih zdravljenju depresije s takratno novo odkritem zdravila Thalidomide. Ko boste vzeli tableto Lipitor jemljete zdravila, ki, tako kot talidomida je označen “razreda X” v zvezi z njegovo morebitno škodo za plod, in je celo slabši od Talidomid glede na vrsto škode, ki jo lahko storite, da vaš nerojenega otroka.Ženska, ki je v starostni skupini rodni treba nikoli svetoval, naj sprejme statinskega drogo. Medtem ko so opozorila, povezana z oglasi in na nalepkah, ki trdijo, da bi morali “prenehali jemati Lipitor” morate zanositi, farmacevtske družbe se zdi namera o hushing gor dejstvo, da so ta zdravila strupeno za razvijajoči se zarodek.

Jasno je, da bi bilo neetično, da opravi nadzorovan eksperiment, ki namenoma izpostavlja nosečo žensko na statini, in zato kot nadzorovane študije niso storile. Vendar pa je v enem od redkih razpoložljivih retrospektivnih študij statini in nosečnosti, so raziskovalci iz National Institutes of Health v ZDA je pokazala, da uporaba statina v prvem trimesečju nosečnosti privedla do hudih okvar centralnega živčnega sistema, kot tudi deformacije udov. Dvajset od 52 žensk, ki so bili izpostavljeni statinov v prvem trimesečju imel otroke s hudimi deformacijami, kar je skoraj 40% stopnja hudih prirojenih napak.

“Od 20 otrok, rojenih z malformacije, pet imeli hude okvare centralnega živčnega sistema, in pet imeli deformirane ude. En dojenček imel oboje, po Muenke. Prišlo je tudi do dveh primerih zelo redko prirojeno napako imenovane holoprosencephaly, ki se pojavi, ko možgani ne deluje pravilno razdeliti. “(Statini in prirojenih okvar).

Zdravniki v Liverpoolu so imeli celo drznil predlagati, da se statini predpiše nosečnicam, ideja, da ti avtorji ugotovili, divje moteče: (statini v času nosečnosti). Zdi se, da je splošno pomanjkanje zavedanja, tudi med zdravniki, glede na stopnjo škode, ta zdravila lahko prizadenejo na razvijajoči se zarodek.

Velika Britanija ima sedaj dvomljiva razliko, da je edina država, kjer lahko kupite statin drog prek okenc (nonprescription Statini). To pomeni, da vsak naivno mlado žensko razmišljanje je lahko samostojno zdravljenje visokega holesterola se lahko končajo s hudo popačene otroka in obstaja možnost, da ne bo niti zavedaš, da je zaradi droge.

3. Zelo nizko LDL: Dobro ali slabo?

Na naslednjih straneh bom najprej prepričljive razloge za to, zakaj so zelo nizke vrednosti LDL nevarno. Nato bom povedal, dve izjemne zgodbe o tem, kako statin oblikovalci poskušajo prepričati medije in javnost, da je črno-bela: trdijo, da so statini dejansko zaščitna tako proti raku in sepsa (zastrupitev krvi), ker so dokazi, je ravno nasprotno, kot bom sedaj pokazal.

Grem, da začnete svojo zgodbo z nedavnem članku, ki se je pojavila v Annals of Clinical in laboratorijske znanosti v letu 2007 (Low LDL Bad). Ta članek je izbral zelo preprost študijo, ki temelji na nedavno prakso kardiologov priporočiti svojim bolnikom z znano srčno boleznijo, ki so bolj agresivno zniževanje svojih ravni LDL holesterola. Posledice zelo nizki ravni LDL, kot je razvidno iz rezultatov poskusa je opisan v zgornjem članku, lahko dramatične in zaskrbljujoče. Avtorji preučila 203 kart bolnikov v bolnišnici in jih razdelimo v dve skupini: na tiste, katerih LDL je bila pod 70 mg / dl, in tiste, katerih LDL je bila nad 70 mg / dl. Ugotovili so, da je manj kot 70 skupina povečanje petnajst krat v pojavnosti raka in petkratno povečanje pojavnosti sepse (bolj znana znan kot zastrupitev krvi ali septikemije), v primerjavi z zgoraj 70 skupine. Tako skoraj vsi bolniki, ki so imeli raka in večina bolnikov, ki so imeli sepso so imeli tudi nizko raven LDL holesterola, močno kar pomeni, da so ljudje z nizkimi vrednostmi LDL veliko bolj verjetno, da trpijo zaradi raka in nevarne okužbe kot pri splošni populaciji.

Statinov zagovorniki so premešavo priti gor z zapletenimi pojasnila, da razbremeni statin drog, kot je razvidno na način, drug članek podobno kot je poševno [11] (Niti Looking for Cancer). Čeprav niso bili na začetku preiskovanja raka na vse, vendar so bili precej zaskrbljeni jeter in poškodbe mišic, ti avtorji so ugotovili, zelo pomembno (p = 0,009) inverzno povezanost med doseženo raven LDL in raka – nižjo raven LDL se večja incidenca raka.Postopek pregleda za ta članek je bil zelo segreje in je bila trditev, da se ne sme objaviti, ker bi to ljudi odvrača od jemanja statin drog. Začne postati duhovit, ko ste prebrali razlago tu razvito: (statini niso krivi).Argument gre takole: ljudje, ki imajo naravne nizke vrednosti LDL (<70 mg / dl) se je povečalo tveganje za nastanek raka, tudi če se ne jemljejo statin drog. Statinov droge neposredno ne povzroči raka, so ga samo spodbuja posredno podreti svoje LDL v območju, kjer pride do povečanega tveganja. Guns te ne ubije, samo spustite naboje, da storijo.

4. Do Statini Zaščititi pred sepso?

Precej presenetljivo, boste z lahkoto našli spletne strani, ki toči prednosti statinov presegajo njihove sposobnosti za zniževanje holesterola (že dvomljive dosežek). Trditve, ki jih delajo neposredno v nasprotju dejanske učinke statinov. Na primer, če vam iskanje po spletu za “statini raka«, boste našli več zadetkov trdijo, da lahko statini ščiti pred rakom. Nekaj zadnjih člankov na spletu, so pokazale, da lahko statini zaščito pred sepso. Sem skoraj prepričan, da sta obe od teh zahtevkov false.

Bomo začeli s sepso, in z izdelkom, ki prikazuje, kako površno znanost gets spremenila v resnico, ko se seli v medijih. (Statini zmanjšajo tveganje sepsa). Citiram tukaj glavno kazen zgodbe:

“Za zniževanje holesterola droge lahko zmanjša tveganje za resne okužbe pri bolnikih, ki trpijo zaradi bolezni srca in možganske kapi, znanstveniki dejal v sredo.”

To zveni kot dejstvo, temveč je to posledica pomanjkljive študije, kot bom trdijo spodaj.Zaključek je bil sestavljen na podlagi retrospektivni študiji pri bolnikih, ki so imeli srčni infarkt ali možgansko kap. “Retrospektiva” pomeni, da pogled nazaj na nekaj, kar je že prišlo. Nekateri bolniki so bili predpisani statini in nekateri niso imeli, odločitev zagotovo temelji na njihovem profilu holesterola. Tako tisti, ki niso bili predpisani statinov morala imeti naravno prisotne nizko raven holesterola, čeprav je utrpela škodo zaradi bolezni pogosto zdravljeni s statini. Čeprav je visoka raven holesterola v korelaciji s pojavnostjo bolezni srca, je nikakor ne drži, da če imate srčno bolezen, morate imeti visok holesterol.

Še en zelo močan dejavnik tveganja za bolezni srca in možganske kapi, je sladkorna bolezen, (v resnici je včasih imenujemo bolezni srca in ožilja) (sladkorna in bolezni srca). (sladkorna in Stroke). Sladkorna bolezen je tudi dejavnik tveganja za sepso (sladkorna in sepso), saj ne zdravi diabetes pogosto vodi do razjede v okončinah, ki se ne bo zacelijo, kar lahko privede do naknadne gangrene in amputacije. To je precej verjetno, da so bile tiste v retrospektivni študiji, ki niso imeli povišan holesterol, je bolj verjetno, da imate sladkorno bolezen (povzročitelj njihov srčni infarkt ali možgansko kap), stanje, ki povzroča povečano tveganje za sepso.

Zgornja trditev, da lahko znižujejo holesterol zdravila zmanjša tveganje za resne okužbe pri bolnikih, ki trpijo zaradi bolezni srca in možganske kapi, je neposredno v nasprotju s sklenitvijo odličnem članku, ki skrbno preučila več študij na sepso. Ti avtorji zaključili, da zdravljenju s statini je treba začasno ustavila med sepse dogodka [28]. (Statini Po sepsa dogodek).

“Statini so učinkoviti na zniževanje ravni maščob v krvi, vendar lipidi so napačna tarča v sepso. Višje ravni lipidov so zaželene pri teh bolnikih.”

Dodal je še povedal: “Raziskave so pokazale, da hypocholesterolemia [nizek holesterol] v kritičnih bolezni in patohistološko odpovedi organov korelira z manjšo stopnjo preživetja bolnikov.” To lahko prevedemo v “če je vaš holesterol nizek, imate slabše možnosti za preživetje.”

Temeljita študija vse razpoložljive dokaze, ki bi lahko statini zaščitili pred sepso, z naslovom preprosto “statini in sepsa,” [8] je bil profesor Fang Gao objavljena na Univerzi v Warwicku v Veliki Britaniji v British Journal of anestezijo v letu 2008. (statini in sepsa: Review Study). Ob koncu študija je napisal to opozorilo: “Vendar pa ni bilo RCT [randomiziranih kontroliranih kliničnih preskušanj] statinov v sepso, in veliko randomizirano nadzorovanih kliničnih študijah s klinično pomembne primarne končne točke so nujno potrebne.” V prispevku je omenil asepse sojenja, ki je v teku v času in ki je trdil, bi bil končan do leta 2008. “izjave o interesu” na dnu članka je povedal naslednje:

“Profesor Gao je glavni preiskovalec o RCT zdravljenja določiti v asepso sojenja. Sojenje je prejel raziskovalno štipendijo črpalka-prime od Pfizer. Prof Gao in dr Thickett so prejeli potujejo sponzorstev od farmacevtskih in industrijska podjetja, da se udeležijo državnih in mednarodnih konferenc. »

Tj, profesor Gao prejema sredstva in bonitete iz Big Pharma, ki zagotovo vpliva na njegovo raziskovalno pristranskosti.

Saj je sedaj junij 2009, sem bil nestrpen, da bi našli rezultate asepso sojenja na spletu. Sem našel kazalec na samim sojenjem, (asepse Trial), in zelo spodbuden naslov: “Naključno razporejena dvojno slepih, s placebom nadzorovano preskušanje z 40 mg / dan atorvastatina na zmanjšanje resnosti sepse pri bolnikih Ward.”Spletna stran sojenje je pokazala, da je bilo dejansko sojenje končano v januarju 2008, to je pred osemnajstimi meseci. Ampak ni bilo ničesar, da navede, kakšen je bil rezultat.Iskanje web obrnil navzgor nobene druge kazalec na tem sojenju – brez dokumentov, brez medijske pokritosti. Lahko ste prepričani, da če bi to sojenje imel izid ugoden statinov, bi bilo vsem medijem. Tako je zelo verjetno, da je to randomizirano, dvojno slepo, s placebom kontrolirano preskušanje pokazalo ravno nasprotno v smislu, da je bilo tako težko pričakovanega. Ko ste odstranili holesterol pristranskosti, učinek izgine.

5. Do Statini Vzrok sepsa?

Raziskovalci, ki se trudijo osmisliti idejo, da so statini lahko ščitijo pred sepso je privedla do napačnih ugotovitev, da mora imeti statini kak drug biološki učinek (poleg svojem dramatičnem sposobnost moti proizvodnjo holesterola), ki je zaradi česar so zaščitni proti sepse; to, okužba. Še zaščito pred okužbo je nekaj, holesterol sam počne zelo dobro. Na podlagi biologije, bi pričakovali, da, če se razlike v ravni holesterola med kontrolno skupino in skupino zdravljenja odpraviti, bi očitno ugoden učinek statinov za sepso izginejo. V bistvu, jaz bi pričakoval učinek, da gredo v napačno smer, to je, statini povzroči povečano tveganje za sepso.

Članek Wilson et al. [26] V reviji Critical Care proučevali spremembe v ravni holesterola v krvi po poškodbi, infekcije in odpovedi več organov. Citiram njihov povzetek v celoti:

“Hypocholesterolemia je pomembna ugotovitev po travm. V študiji bolnikov kritično bolnih travme, pomeni raven holesterola so bile bistveno nižje (119 ± 44 mg / dl) od pričakovanih vrednosti (201 ± 17 mg / dl). Pri bolnikih, ki so umrli, končna raven holesterola znižala za 33% v primerjavi z 28% povečanje preživelih. raven holesterola je bilo tudi negativno vplivalo na okužbo ali okvaro delovanja organskih sistemov. Druge raziskave so prikazani klinični pomen hypocholesterolemia. Ker lahko lipoproteini veže in nevtralizira lipopolisaharidni lahko hypocholesterolemia negativno vplivajo na izid . Nove terapije usmerjeni v povečanje nizke ravni holesterola lahko postanejo pomembne možnosti za zdravljenje sepse. “[26]

“Hypocholesterolemia” je nizek holesterol. Bolniki, ki so umrli imeli nizek holesterol za začetek, in videli padec holesterola v povprečju za 33%. Bolniki, ki so preživeli doživeli 28% povečanje ravni holesterola nad potekom bolezni – so bili sposobni Marshall vsi njihovi ugovori v smeri izdelave holesterola v polni zmogljivosti za boj proti bolezni. “Lipopolisaharidni” je drug izraz za endotoksine da Bakterije sproščajo sprožilnih sepse dogodek. “Lipoproteini” je druga “L” in “LDL”. Tako izjavo, “lipoproteini lahko vežejo in nevtralizirajo lipopolisaharidni” pomeni, da je holesterol mobilizirati, da se vežejo in nevtralizirajo endotoksine sproščene bakterij v akutni fazi okužbe, za eno stvar, ki je najbolj kritično je treba storiti, da bi dobili od sepse krize .Članek zagovarja zdravil za podporo večje vrednosti holesterola, to je ravno nasprotno od statinskega droge.

CAH (holesterola 7alpha-hidroksilaza) je encim, ki igra pomembno vlogo v jetrih, da bi prekinil holesterola navzdol in z njim razpolaga kot žolčnih kislin. Pri poskusih, opravljenih na hrčki, Feingold et al. [7] (endotoksini in CAH) izpostavila hrčke bakterijskih endotoksinov in opazili takojšen biološki odziv, ki zavira aktivnost Cah, ki potem spodbuja razpoložljivost več holesterola posvetiti boju proti okužba. V povzetku, ki jih sklenejo, “Tako se lahko znižanje CAH igrajo vlogo pri omogočanju nastajanje in izločanje lipoproteinov v jetrih, s čimer prispevajo k gostil obrambe.” Tj s preprečevanjem razgradnje holesterola v jetrih, je več holesterola na voljo za boj proti bolezni.

Če statini znižali nevarnost sepse pri posamezniku, nato pa naj bi jih storil v splošni populaciji, kot tudi, vendar so rezultati epidemioloških študij prinesla dramatično drugačne rezultate.

“V Združenih državah Amerike, je bilo po ocenah 750.000 primerov hude sepse v letu 1995, zaradi česar je 215.000 smrtnih žrtev, in tam je bil med letoma 1979 in 2000. Sepsa zdaj tekmeci akutni miokardni infarkt kot letna povečanja incidence sepse 8,7% pogost vzrok smrti. To je najpogostejši vzrok smrti v noncoronary enotah intenzivne nege (intenzivnih enotah). “[28] (sepsa je na Rise).

Naj ponovim: 8,7% povečanje pojavnosti sepsa vsako leto. Statin droge so bile najprej uvedene kot zdravil na recept v 1980-ih, in so se stalno uživali povečanje statistične podatke o uporabi od takrat. (Statin History). Če jih ščitijo pred sepso, zakaj pojavnost sepse, da vsako leto gredo gor, kot več in več ljudi se statini?

Odgovor na to vprašanje je enak kot odgovor na vprašanje, zakaj je učinek izgine, ko izvedete randomizirano dvojno slepo preskušanje. To je holesterol, ne statini, ki ščiti pred sepso. V retrospektivnih študij, kontrolna skupina pa so tisti, ki ne izpolnjujejo zahtev za statinov recept, torej, ki je moral imeti zelo nizko raven holesterola res, če ne bi bili predpisani statinov kljub bolezni srca ali možganska kap. To je njihova nizka LDL, ki jih naredi dovzetne za sepso. V s placebom nadzorovanih asepse sojenja, tam ne bi bila razlika v ravni pred zdravljenjem holesterola med skupino zdravljenja in nadzora, in to je tisto, kar je povzročilo očitno korist statinov, da izginejo: to je bil dejansko korist holesterola da je bil namesto izmerjena.

Medtem ko je manj znana kot številka ena in številka dve morilcev, bolezni srca in raka, sepsa je kljub temu zelo grdo pogoj, ki ubija hitro in zlobno. Citiram iz Wikipedije,

“V Združenih državah Amerike, sepsa je drugi najpogostejši vzrok smrti pri bolnikih brez koronarne ICU in deseta najbolj pogost vzrok smrti na splošno po podatkih Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (prvi je multipla organov sindrom disfunkcije). sepsa je pogost in tudi bolj nevarni pri starejših, z oslabljenim imunskim sistemom, in kritično-bolnih. To se zgodi pri 1-2% vseh hospitalizacij in predstavlja kar 25% od intenzivne nege enoto (ICU) izkoriščenost posteljo . To je glavni vzrok smrti v enotah intenzivne nege po vsem svetu, s stopnjo umrljivosti, ki segajo od 20% za sepso na 40% za hudo sepso z> 60% za septičnega šoka. “(Wikipedia o sepsa).

Pomanjkljivi študije kažejo na povezavo med ob statini in preprečevanja sepse dejansko namesto kažejo povezavo med zelo nizko holesterola in večjo dovzetnost za sepso. Holesterol je to delo, in statini kradejo kredit. Ves ta čas pa statini počasi ohromili delovnega konja.

Kot končni udarec teoriji, da lahko statini zaščiti pred okužbo, je skrbno izdelana študija, ki je pravkar prišel ven pokazale, da statinov zdravila povečajo tveganje za pljučnico, ki zahteva hospitalizacijo pri starejših za 61% (statini poveča tveganje za pljučnice).Študija, objavljena v British Medical Journal, je zajel prek 3.000 bolnikov Group Health.Študija je navdihnila nedavno hype, da bi statini zaščito pred okužbo, idejo, da je videti bolj kot rezultat ugodnosti visok holesterol, namesto koli imunsko odpornostjo vlogi za statine.Rezultat je v skladu s stališčem, da je učinek statinov za znižanje ravni holesterola v krvi je dejansko služijo za zmanjšanje imunosti in spodbujajo okužbo.

6. Zelo nizko LDL in vitamin D

Zelo nizke vrednosti LDL pustil na tveganje za sepso in raka, ne le zato, ker holesterol sama ščiti pred temi stvarmi, ampak tudi zato, ker holesterol je predhodnik vitamina D, ki je tudi čudež drog v zvezi z bojem proti raku in sepso.Močan pokazatelj, da je LDL neposredno vezana na dobavo vitamina D je, da so nizke ravni LDL povezana s povečanim tveganjem za zlome kosti za ženskam v menopavzi (LDL in zlomi kosti). Vitamin D je verjetno najbolj znan v svoji vlogi pri spodbujanju absorpcijo kalcija in zato držimo kosti močne in zdrave.

Obstaja veliko člankov na spletu, ki podpirajo idejo, da vitamin D ščiti pred širokim spektrom različnih vrst raka. Epidemiološko, tam je bilo ugotovljeno, da je močna inverzna korelacija med incidenco raka in sončnih krajih. Da je kljub zelo napredoval-zamisel, da sonce povzroča raka, dejansko ščiti pred vsemi raka, zaradi dejstva, da izpostavljenost soncu povzroči kožo za proizvodnjo vitamina D. (ned ščiti pred rakom).

Če imate ustrezno raven holesterola v koži, le dvajset minut na soncu na dan je dovolj, da bi dobili vse, vitamina D, ki jih potrebujete, to je o vrstnem redu 10.000 ie. Obstaja precejšnja posredni dokazi, da ima sonce zdravilen učinek na raka (s primerjavo statističnih podatkov z rakom in podnebnih razmer, v kontrastu ne z dežjem in sever z jugom). Vendar pa je zelo težko narediti nadzorovane študije o tem, ker je težko oceniti, koliko sonca izpostavljenost je bila pridobljena. Večina kontroliranih študij, zato so se v primerjavi ljudi, ki so vitamina D s tistimi, ki tega niso storili. Koliko vitamina D so dobili seveda potem postane zapleta učinek, ki ga je težko narazen draži.

Nadzorovana študija, objavljena v reviji American Journal of Nutrition sledila tri skupine žensk, od katerih je bila ena dane velike odmerke vitamina D, skupaj z dodatki kalcija, je bila druga dana le kalcij, in tretja je dobila ničesar.Študija ni bil niti zasnovan raziskati odnos med vitaminom D in raka, temveč je zanimalo vprašanje zdravja kosti. Ampak so odkrili, ga preseneča, da je imela skupina ob vitamina D 60% zmanjšalo tveganje za vse vrste raka. (Vitamin D preprečuje raka). Druga velika epidemiološka študija je pokazala, da ljudje, ki so se vsaj 400 ie / dan vitamina D so imeli 43% manjše tveganje za raka trebušne slinavke. (Vitamin D ščiti pred rakom trebušne slinavke).

Vitamin D tudi zdi, da vam pomaga opomore od raka, ko ste diagnosticirali z njim. To se je izkazalo, da bi bilo res, na primer, tako za raka na debelem črevesu (Vitamin D Borbe rak debelega črevesa) in pljučnega raka (Vitamin D Borbe pljučni rak).

Spomnimo se, da LDL holesterol prinaša v tkivih. Vitamin D je izdelan iz holesterola v koži ob izpostavljenosti sončni svetlobi (vitamin D sintetiziramo ga iz holesterola). Če je vaš LDL je nizka, potem ne bo sposoben zagotavljati zadostne količine holesterola na kožo, in rezultat bo hudo pomanjkanje vitamina D, in, nenazadnje, povečano dovzetnost za raka. Tudi če ste porabili kep časa na soncu, se bo vaša raven vitamina D še vedno nizka, ker je vaš dobavne verige LDL je premalo za proizvodnjo vitamina D.

Vendar pa bo ta postopek traja nekaj časa, da bi opazil, zaradi učinkov dekodiranja za oba holesterola v kožo in vitamina D v krvi. Tako kratkoročne študije, ne bo nujno razkrila problem, in dolgoročne študije še treba storiti. Chris Masterjohn v kontrastni razmere za pomanjkanjem vitamina D z drugim zaskrbljujočo posledica uporabe statinov, tanjšanje koencim Q10, je zapisal naslednje:

“Pričakujemo, da bodo statini, da bi še dlje povzroči padec vitamina D, ker, ker koencima Q10 se meri neposredno v krvi, 7-dehidroholesterola potreben čas, da migrirajo na površini kože in kopičijo tam. Torej, kaj je učinek statinov na ravni vitamina D eno leto po cesti? Dve leti? Pet? Deset? resnica je, da nimamo pojma, ker je nihče ne moti, da ga preuči. ”

Vitamin D tudi varuje pred okužbo, ki jo povečanje učinkovitosti imunskega sistema. (Vitamin D in gripa). Sepsa prihaja približno kot neposredna posledica nezmožnosti za boj proti off okužbe, najpogosteje bakterijsko okužbo. Vitamin D igra pomembno vlogo pri preprečevanju sepso in omogoča izterjavo, če se pojavi [9] [14] [18], (vitamin D in sepsa).

Če začnete jemati statin, bo trajalo precej časa, preden se čuti izčrpavajoče učinki na vitamin D v sistemu, saj vitamin D ima odličen sistem buffering. Precejšnja izpostavljenost soncu v poletnih mesecih vam lahko zalogo vitamina D, ki vam lahko pogosto opravljajo preko zimskih mesecih. In holesterola že v koži je treba zaužiti pred pomanjkljivostjo v dobavni verigi (nizko LDL) bo očitna. To daje proizvajalcem statin priložnost, da izkoristi opaženih dolgoročne koristi življenjske dobe, visoke ravni vitamina D in jim terjati kot kratkoročne koristi statinov droge, ki so bili sprejeti šele v zadnjih nekaj mesecih življenja posameznika. In kar je še posebej ironično in moteče je, da je statin drog v procesu izginjajo same koristi, za katere je bil pripisan prevelik kredit.

7. Sepsa in vitamin D

Kot smo že videli, bo trajno nizka LDL privede do nizke ravni vitamina D, saj dobavlja LDL holesterola na kožo, ki proizvaja vitamin D.

Neustrezna vitamina D, v zameno, je glavni dejavnik tveganja za sepso.Članek objavljen v reviji Journal of Medicine translacijskih [14] zagotavlja močne dokaze, da je pomanjkanje vitamina D povezano s povečanim tveganjem za sepso.Neposreden citat iz tega člena določa, “Bolniki s hudimi okužbami, kot v sepso imajo visoko prevalenco pomanjkanje vitamina D in visoke stopnje umrljivosti.”

Ta citat iz spleta prikazuje vse vrste epidemiološke dokaze, da je vitamin D ščiti pred sepso, in pojasnjuje tudi vlogo, ki jo lahko igrajo:

“Dr. Grant poudarja, da je pojavnost septikemija najvišja v zimskem času in najnižja v jeseni, da so obrestne mere na splošno tudi najvišja na severovzhodu in najnižja na jugozahodu in da Afroameričani (ki imajo nižjo stopnjo vitamina D) imajo 1,7 4,3-krat višja stopnja pojavnosti kot storiti beljakov je tudi hiter porast tveganja s starostjo, in številne druge kronične in nalezljive bolezni so tesno povezana s tem povečanjem Vsi ti dejavniki kažejo pomanjkanje vitamina D,.. zato bi takšna pomanjkljivost igrajo močno vzročno vlogo pri septikemije, še posebej, ker pomanjkanje zavira nastajanje cathelicidins, ki razbije, ne le navzdol celične stene škodljivih klic, ampak tudi pomagalo zmanjšati endotoksine izhajajo iz razčlenitve. “(Vitamin D in sepsa).

Če povzamemo, so zdravniki pred kratkim trdil, da bi ljudje z znano boleznijo srca ciljno raven LDL, ki je pod 70 mg / dl. Osebe predpisal statini zaradi C-reaktivnega proteina bo verjetno dosegli podobno nizko raven LDL, kot so statini zelo učinkoviti pri zmanjševanju holesterola. Vendar pa tako nizka vrednost LDL je nevarno, zaradi povečane ranljivosti imate zdaj za okužbe in sepso, in to tako zaradi nezadostnega holesterola in nezadostno vitamina D.

8. Ali Statini zaščitite proti raku?

Če vam iskanje po spletu za “statini raka,” boste prišli do več spletnih strani trdijo, da lahko statini zaščiti pred rakom, kot je tale: (statini lahko zaščitite proti raku).Študija je ta članek iz bil velik [6]: je šlo 37.248 bolnikov, ki so jemali statin, in jih primerjamo z 25.594 bolnikih, ki niso bili. Ugotovljeno je bilo, da je v teku študije, le 9,4% tistih, ki so statinov drog razvil rak, kot je v nasprotju s 13,2% tistih, ki ne bi drogo. Avtorji zagotavljajo opozorilo pa je, da so rezultati daleč od prepričljivi in ponudimo naslednje neposreden citat iz Eric Jacobs, strateški direktor farmakoepidemiologije v American Cancer Society:

“Medtem ko statini ostajajo pomembne zdravil za preprečevanje bolezni srca, ki jih ne bi smelo uporabljati v upanju preprečevanju raka. Randomiziranih preskušanj so dokončno pokazali, da z uporabo statinov ne zmanjšuje tveganje za nastanek raka, vsaj na kratek rok, in najbolj prejšnja opazovalne študije niso našli jasne dokaze, da lahko tudi dolgotrajna uporaba statina zaščito proti raku, “je dejal Jacobs.

Je statin drog, ki zmanjša tveganje za raka ali še bolj na visoko korelacijo dejstvo, da statistično, je imel tisti, ki ne predpisuje statin nizko raven holesterola, in so bili zato bolj dovzetni za raka?

V zgornje študije, je zlasti visoka opažena korist za pljučnega raka in raka debelega črevesa. Tam je bil tudi znani “Sedem okrajih Študija” [12], ki jih izvajajo Ancel Keys v sredini 1980-ih, še preden so bile še na voljo le na recept statini. En jasen rezultat, ki ga ta študija je pokazala, je povečano tveganje za nastanek pljučnega raka, kot da je še posebej povezano z nizko raven holesterola v serumu.Študija, ki jo Winawer et al. [27], o katerih poročajo v letu 1990, prav tako predvsem pred široko uporabo statinov drog. Izkazalo se je, da je bil upad vrednosti holesterola napovedovalec kasnejše raka na debelem črevesu. Tako nizka ali zmanjšuje raven holesterola, so dejavniki tveganja za tako pljuč in raka na debelem črevesu.

Po spletni zagotavlja bolj popolno sliko tako, da seštejemo več nadzorovanih študijah, v enem samem informativnem grafikona: (statini in Rak: Povzetek).Vpliv statinov na raka, se zdi, da je popolna pranje, to so med uporabniki statinov in kontrol opazili le statistično nepomembne razlike (nekaj gor, nekaj dol), za več študij, vključenih v grafikonu.

Med raki, ki statin drog domnevno zavirajo, rak prostate, je morda plakat otroka.Dokazi v epidemioloških študijah, statini zmanjšajo pojavnost raka prostate zdi prepričljiva (statini Zaščito pred raka prostate). Poleg tega je navidezno trden razlog za ta zaščitni učinek vezan na moški spolni hormon testosteron. Testosteron je izdelan v nadledvičnih žlez in gonad od holesterola preko biokemičnega procesa. Te žleze nimajo odvisna od dostave holesterol LDL, saj lahko tudi proizvodnjo holesterola sami, vendar je ta proces z zelo isti HMG-CoA reduktaze, encima, ki statini motijo (holesterola in testosterona Izdelava) nadzorujemo. Kot je bilo pričakovati na podlagi biokemije, sposobnost statinov zmanjšati skupno testosteron Dokazano je dokončno, da bi bilo res, vsaj za sladkorno moških, kjer je bilo opaziti zmanjšanje v povprečju od 13,4 nmol / L do 11,9 nmol / L [24].

V zadnjih nekaj desetletjih so bili študenti medicine naučila v medicinski šoli, da je testosteron “goriv gasilska” raka prostate. Dodaten pozitiven dokaz v prid statinov, ki ščitijo pred rakom prostate, izhaja iz ugotovitve, da se zdi, statini na nižjih ravneh PSA, biomarker pri raku prostate, ki se lahko meri iz vzorcev krvi (statini Spodnja PSA).

Seveda, z utemeljitvijo, ta ideja je mešan blagoslov za Big Pharma, saj to pomeni, da bi morali priznati, da bi statini droge povzročijo spolno disfunkcijo. Niti izguba libida ali erektilno disfunkcijo so navedene kot možne stranske učinke statinov drog. Vendar pa obstaja veliko neuradnih podatkih na spletu, ki kažejo, da so (statini in erektilna disfunkcija).

Morda boste čutili, da je izguba libida upravičena, če to vodi k manjšim tveganjem za raka na prostati, drugi najpogostejši diagnozi raka za moške (Prostate Cancer skupno). Vendar, če želite, celotno zgodbo, preberite naslednji razdelek.

9. Ali statini povzroči raka?

Oseba na statin drog je užival zaščitne korist visok holesterol vse svoje življenje, vse do takrat, ko je bilo zdravljenih z zdravilom. Rak traja dolgo časa, da se razvije do stopnje, kjer se lahko zazna in učinek osiromašenega holesterola na vitamin oskrbe D prav tako čas, da postane problem, zaradi sposobnosti telesa za shranjevanje tako vitamin D in holesterola v koži. Tudi kontroliranih kliničnih preskušanjih niso nikoli izvedli več kot dovolj dolgo časovno obdobje, da poberem na počasno erozijo zaščite raka kot posledica trajno uporabo statinov.

Morda prvič alarm zvonovi začeli iti off v splošni javnosti na idejo, da bi statinov droge povzročajo raka je bil, ko so rezultati študije Vytorin končno prišel ven, in je pokazala, da je bila statistično pomembna 64% povečanje v vseh vrstah rak med tistimi, ki so Vytorin, saj v nasprotju s skupino, ki je prejemala placebo.Oster pregled stanja je napisal Bryan Richards za CNN:

“Edino presenečenje glede podatkov o raku je, da je bilo v poročilih sploh. Običajno bi Big Pharma so swept takšne obremenilne podatke pod preprogo. Vzrok so lahko, ne pa zato, ker vsi podatki, njihova Vytorin je zdaj po takem pregledu ne morejo razpolaganja ali spreminjati neželene podatke, kot jih običajno. ”

“Ta informacija raka ima zelo široke posledice za celotno statinov industriji – kar kaže, da, kot so raven holesterola prisiljeni neobičajno nizka, pod pretvezo preprečevanja bolezni srca, so stopnje raka bo dvignila Vse minljive koristi statinov zdravljenjem z velikimi odmerki ali z drugimi sredstvi. z agresivno in nenaravno zniževanje holesterola hitro izginjajo. “(Vytorin povzroča raka).

Vytorin je pravzaprav trgovsko ime za tabletke, ki združuje dve zniževanje holesterola, droge, Zetia (ezetimiba) in Zocor (simvastatin), v eno tabletko, da se doseže izredno večji padec vrednosti holesterola od tistih, ki jih ljudje jemljejo Zocor deluje sam spoznal. V bistvu, po osmih tednih zdravljenja, povprečne ravni LDL je bila znižal na samo 52 mg / LDL pri bolnikih, ki jemljejo Vytorin. (Zelo nizko LDL z Vytorin).Povečano incidenco raka je pomembna na ravni 95%, kar pomeni, da je samo 5% možnost, da je bil rezultat možnost pojava.

Za najmanj dveh vrstah raka, je povečano tveganje zaradi izpostavljenosti statinov dokazati, niso melanom, kožni rak in rak jeter. Rak jeter, ni nobeno presenečenje, saj je eden izmed resnih stranskih učinkov izpostavljenosti statinov je poškodbe jeter.Jetra “nadzorni center” za holesterol, kraj, kjer se proizvaja holesterol in razčlenjena. Kožni rak je direktna posledica izpostavljenosti soncu. Vendar, vitamin D, ki je zaščitna pred vsemi vrstami raka, ki je izdelan v koži, in takoj na voljo epitelnih celic, da jih zaščitijo pred rakom.Osiromašeni dobava holesterola s statini zaradi izpostavljenosti moti sposobnosti za proizvodnjo vitamina D in zato folije ta zaščitni odziv.

V študiji na University of California v San Franciscu, so statini, da povzroča raka na jetrih pri glodalcih. Spet je ohranil ta članek pod obloge z Big Pharma, vendar se je pobral s statinom skeptiki in objavili na spletu. Nasprotno pa je bilo to povzroča raka učinek zlasti ni bilo mogoče najti za zdravila, ki znižujejo krvni tlak.

“Vsi člani dveh najbolj priljubljenih kategorij zniževanje lipidov drog (v fibrati in statini), vzrok raka pri glodalcih, v nekaterih primerih na ravni izpostavljenosti živali, ki je blizu tistim, predpisanim za ljudi.” (Statini in rak jeter).

Opazovanje povečanega tveganja nemelanomskega kožnega raka, seveda, je bil shranjen v zadnji sobi s Big Pharma, vendar se je pobral eden izmed najbolj vokalnih in prepričevanju skeptikov o koristih statinov terapijo, Dr.Ravnskov pravicah,direktor THINCS, “Mednarodna mreža Holesterol skeptiki.” (Statini in nemelanomskih Kožni rak).
V študiji zaščito srca, je bilo povečanje nemelanomskega kožnega raka opaziti pri ljudeh, ki so se zdravili z simvastatina, ampak z vrednostjo pomembnosti p = 0,06, to komaj zgrešil cutoff stopnji značilnosti 0,05. Vendar pa s kombinacijo teh rezultatov s tistimi iz druge študije simvastatina, vrednost p postane 0,028, tudi v območju pomena. Takšna tehnika združuje rezultate več poskusov, da pridobijo pomen, je popolnoma legitimno znanstvena metoda.

Toda kaj o raku na prostati? Trajalo je veliko kopati na spletu, da bi končno dobili popolno in racionalne razlage za različne koščke sestavljanke, vendar končna polna zgodba, ki nastaja vodi do verjetnega zaključka, da statini povečajo tveganje za raka na prostati, vsaj za tiste, katerih LDL se vozi pod 70 mg / dl.Dokument, ki je osrednjega pomena za argument, ki sledi, je poglavje knjiga Harvard urolog dr Abraham Morgentaler, pisno in ponatis v celoti tukaj [20]: (Testosteron in Cancer).Krajša različica zgodbe lahko najdete tukaj: (Short Version). Njegovo poglavje je zanimiv in zelo dobro napisana, in opisuje, kako se je končno začela verjeti, da je “dejstvo”, da je bil učil dolgo nazaj v zdravstveni šoli pravzaprav mit. Je zapisal v uvodu:

“Kako prvotni strah o T [testosterona] in raka prostate je prišel, da se je fantastična zgodba, ki vključuje Nobelovih nagrajencev, medicinske prebojev in kritično paradoks, ki je trajala dve tretjini stoletja, bi rešili. Na koncu pa je tudiOpominjući zgodba o tem, kako lahko traja več let – celo desetletij – popraviti zdravniško “resnico”, potem ko je bilo ugotovljeno “.

Bilo je skozi prakso zdravljenju bolnikov z naravno nizko testosterona, ki se je pritožil spolne disfunkcije, ki Dr. Morgentaler sčasoma ugotovili, da tisto, kar je že zdavnaj učili v zdravstveni šoli je v resnici ravno nasprotno od resnice. Ne samo visoka raven testosterona ne povzročajo ali rak prostate goriva, ampak dejansko nizko raven testosterona poveča dovzetnost za raka prostate. On je to odkril, ker je mislil, testosterona dodatki bi pomagalo simptome njegovih pacientov, vendar se je bal, da bi testosterona za vsakogar, ki bi lahko imela raka na prostati. Zaradi te skrbi, se je odločil, da preizkusite svoje paciente za rakom prostate, da se zagotovi, da vsak, ki je že imela raka, ne bi bilo treba zdravljenje. Veliko njegovo presenečenje, je ugotovila, da je veliko večja kot tipična odstotek svojih bolnikov z rakom prostate. [19] Kljub dejstvu, da je bila njihova raven PSA pod 4,0 ng / ml, je bila njihova pojavnost raka osupljiva 15%.

Je napisal:
“Tako gledam na te številke je, da imajo moški z nizko stopnjo testosterona raka visok kot moški z normalno T, ki so desetletje starejša.”

In on nadaljuje s to pripombo, da je precej prepričljiva, da je nizek testosteron, ki povzroča povečano tveganje:

“Še pomembneje je, v naši študiji 345 moških, smo ugotovili, da je stopnja pomanjkanja testosterona korelaciji s stopnjo tveganja za raka. Možje, katerih testosteron vrednosti so bile v spodnji tretjini skupine so bili dvakrat bolj verjetno, da ima raka diagnosticirali na biopsijo, kot je moški v zgornji tretjini. Ta ugotovitev dodaja, da je zaskrbljujoče, da je nizek testosteron dejavnik tveganja za raka na prostati. ”

Zdaj se lahko ozremo na študij, ki kažejo, da statini zaščitijo pred rakom prostate v novi luči. Ker nizek holesterol in nizko testosterona gredo skupaj, je logično, da visoka raven holesterola in visok testosteron ne preveč. Ljudje, ki so predpisani statinov so uživali naravno zaščito pred rakom prostate, vse svoje življenje, zaradi svoje povišane ravni holesterola v krvi. To inate prednost je tisto, kar povzroča statistike kažejo, da imajo uporabniki statinov manjšo incidenco raka na prostati. Statin droge so hitro izginjajo to prednost, vendar. In ko statin drog vožnje holesterola za manj kot 70 mg / dl znamke, so verjetno zapušča bolnika zelo dovzetni za raka na prostati.

Nedavna študija, objavljena leta 2008 v reviji American Journal of Epidemiology [1] (statini poveča tveganje za raka na prostati) potrjuje moje napovedi, da imajo moški, ki jemljejo statine, v primerjavi z drugimi moškimi, ki so enake starosti povečano tveganje za raka na prostati. Avtorji so izvedli raziskavo, ki temelji na populacijsko 1001 primerov raka prostate diagnosticiranih med letoma 2002 in 2005, in 942 kontrol, primerljive starosti. Pričakovali so, da bi našli, da statini zaščiti pred rakom, vendar ni dokazov take zaščite je pokazala raziskava. Namesto tega so ugotovili, da je za debelih moških, statini privedlo do statistično pomembnega povečanja tveganja. So opazili 50% povečanje tveganja celovito in precej večje tveganje za 80% tistih, ki so jemali statinov za najmanj pet let.

Še en pokazatelj, da lahko statini poveča tveganje temelji na inicidence raka prostate po vsem svetu. V resnici stopnja raka prostate je na Zahodu precej višja kot na vzhodu. Na primer, črnci v ZDA imajo 60-krat Incidenca raka prostate v primerjavi z moškimi v Šanghaju, na Kitajskem (Prostate Cancer Statistics).ZDA ima dvomljiv razlikovanje, ki imajo najvišjo pojavnost raka prostate po vsem svetu, z evropskimi stopnje pa je nekoliko nižja, in stopnje raka prostate med Azijci močno nižje.

Če povzamemo, medtem ko bi proizvajalci statinov ti rad verjel, da so statini ščiti pred rakom, je bilo dokazano, da to ni res. Nasprotno, obstajajo dokazi, da statini prispevajo k povečanemu tveganju za raka, v vsaj treh kategorij: raka na jetrih, nemelanomskega kožnega raka in raka na prostati.

10. Kaj vitamina D?

Morda si mislite, da to ni nič takega, če ne izdelujejo vitamin D v koži – lahko samo pop vitamina D. nadomestiti. Ampak biologija ni nikoli tako enostavno. Vitamin D se jemlje oralno, je zelo drugačna stvar od vitamina D, izdelane pod vplivom sončne svetlobe.Pomemben dejavnik je, da je vitamin D, proizvedene v kožo takoj začeli uporabljati situ da se ubranijo pred kožnim rakom. V nekem smislu so ljudje, ki redno uporabljajo za zaščito pred soncem so simulacije enako stanje, ki nastane nizko LDL.Stopnja SPF 8 ali več popolnoma onemogoči reakcijo, ki pretvarja holesterol vitamina D, hkrati pa ne vas ščiti pred najbolj škodljivimi visokofrekvenčnih žarkov. To, sumim, zato pojavnost melanoma raka pri otrocih je povečala za 3% na leto od leta 1970 [15], kot več in več ljudi kupi v preplaha za zaščito pred soncem (melanoma pri otrocih).

Drugič, onemogočanje naravni mehanizem proizvodne in jo nadomešča z ustnimi dopolnilih je veliko, kot uničuje sposobnost trebušne slinavke “, da bi insulin in ob inzulina posnetkov za kompenzacijo. Naravne mehanizme vašega telesa ima odlično kontrolo nad ravnmi proizvodnje, vrtenjem čep in izklop, ki temelji na skrbno nadzorovane biološke potrebe:

“Telo ima dva mehanizma za preprečevanje presežek vitamina D pri razvoju: prvič, dodatno obsevanje pretvori presežne vitamina D v koži na različnih neaktivnih metabolitov, drugič, pigment melanin začne kopičiti v kožnem tkivu po prvi izpostavljenostisezona, ki zmanjšuje nastajanje vitamina D. “(Vitamin uredbo D).

Tako nikoli ne moreš trpijo zaradi prevelikega odmerka vitamina D, če boste dobili svoj vitamin D izključno iz izpostavljenosti soncu. Tudi če ste ga dobili delno iz živil, ki so naravni viri, kot so mastnih rib in jajc, da ni nikoli prisoten v potencialno toksičnih koncentracijah, ki jih lahko najdemo v tablete, in to je vedno spremlja maščobe, ki so pomemben dejavnik pri pomoč absorpcijo.

Serija premišljen in provokativnih člankih Marshall et al. [2] [16] [21], ki so nujno trdili, da je trenutni trend priporočajo vitamina D, da skoraj vse neprimerno in potencialno zelo nevarno (Oral Vitamin D Dangerous). Všeč mi je veliko o tem, kaj je narobe s sodobno medicinsko prakso, argumenti v prid vitamina D so varljivo preprosta in privlačna. To postaja vse bolj očitno, da ima vitamin D pomembno vlogo pri zaščiti pred rakom in okužbe, poleg svoje odločilne vloge v presnovi kalcija in razvoj kosti. Tam je bilo vse bolj zavedamo, da je naša država sooča s pomanjkanjem vitamina D epidemijo. Namesto da priporoča, da ljudje preživijo več časa na soncu, rešitev, ki je priporočljivo je, da bi vsi imeli doživljenjska “recept” ustnih vitamina D.

Vendar Marshall trdi, da lahko ta raste praksa problematična, ker se izpostavi črevesno bakterijo koncentrirani doze vitamina D, ki nastopa v bistvu kot antibiotik. Veliko prvotnih bakterij v črevesju podlegel in nova mešanica živih organizmov pojavi, s škodljivimi posledicami, morda celo prispevajo k epidemiji debelosti:

“Ali je možno, da je kronična dodajanje imunomodulacijskega” je vitamin D “k prehrani Homo sapiensa motena zgodovinsko sestavo črevesne mikrobiote in tako je, kot vsaj delno odgovorna za sedanjo epidemijo debelosti? Zdravniki vemo, da dolgotrajna uporaba kortikosteroidi spodbuja debelost. potrebno je več raziskav, da bi bolje opredeliti imunomodulacijski tem sekosteroida pred spodbujanjem celo več od tega, da se doda v verigi preskrbe s hrano. “[16]

Ampak morda še bolj zaskrbljujoče, je hipotezo, da se bakterije lahko razvija proizvajati dejavnike, ki zavirajo kritičen korak, ki pretvarja zaužitega vitamina D v aktivno obliko (od 25-D do 1,25-D). Bakterije bi navdihnila, da to stori v samoobrambi: proces naravne selekcije, bi izbrale za tiste, ki so pridobili ta obrambni mehanizem. To je neposredno analogna mehanizem, ki povzroča bakterija postala odporna na skoraj vsak antibiotik mi vrgel na njih. Nejasno je, kaj bi bilo dolgoročno posledica, vendar se zdi resnično zaskrbljujoče zamisliti situacijo, kjer je korak, ki aktivira vitamin preprečenih. Eden od rezultatov je pove, je povečana pojavnost avtoimunskih bolezni, nekaj, kar je definitivno dogaja v tem trenutku. Vendar gotovo ne bi bilo tudi povečano občutljivost za infekcije in raka, saj je ustni vitamina D nevtralizirajo bakterije in zato izgubi.

11. Statini in srčno popuščanje

Seveda je splošno prepričanje, da so statini koristna pri zdravljenju bolezni srca. Vendar le vidik bolezni srca so se je izkazalo, da lahko koristijo statistične pomembnosti je incidenca manjših srčnih napadov pri moških v svojih 50-ih s kardiovaskularnimi vprašanj. Drug način, da se lahko težave s srcem ubiti poleg srčnih napadov, je srčno popuščanje, in to ni bolezen, ki jo želite umreti od. To je počasno in boleče smrti.

Zdravnik Peter Langsjoehn meni, da so statini induciranje povzročila epidemije v pojavnosti srčnega popuščanja. Napisal je: “V moji praksi od 17 let, v Tyler, Texas, sem videl strahovito povečanje srčnega popuščanja, sekundarno po statinom navada,” statin kardiomiopatija “V zadnjih petih letih, statini so postali močnejši, se je predpisano v. večji odmerki, in se uporabljajo z nepremišljeno opusti pri starejših bolnikih in pri bolnikih z “običajnimi” ravni holesterola. smo sredi CHF epidemije v ZDA z dramatičnim povečanjem v zadnjem desetletju. Ali mi povzroča to epidemijo prek naš vnet uporaba statinov? V velikem delu mislim, da je odgovor pritrdilen. «(statini in srčno popuščanje).

Ta ideja se zdi povsem verjetno, da se mi, pa čeprav le za preprostega razloga, da je srce mišica, in statin droge so znani, da povzročajo poškodbo mišic. Bolečine v mišicah, mišična oslabelost in potencialno usodne rhabdomyalysis bolezen (kjer je uničiti, mišična vlakna sproščajo v krvni obtok in na koncu povzročijo odpoved ledvic), so vse znane stranske učinke statinov drog. (Statini in Muscle Škoda).Srce, ki je že oslabljen zaradi bolezni srca, gledati kot na mišice, se zdi zelo dovzetni za zlorabo od statin drog.

Sally Fallon in dr Mary G. EniG v Weston Cena fundacije se zdi, da se s tem strinjajo, in jim razložiti, kot verjetno zaradi izčrpavanja koencima Q10-neposredno zaradi motenj statinov: “Trenutno smo sredi kongestivno srčno popuščanje epidemija v ZDA -, medtem ko se je incidenca srčnega infarkta nekoliko zmanjšala, povečanje primerov okvar število srčnih prehitela te dobičke Smrti pripišemo srčnim popuščanjem od leta 1989 več kot podvojilo do leta 1997. (statini so bili prvi. odobritvijo pre-trga v letu 1987.) Poseganje v proizvodnjo Co-Q10 s statini drog je najbolj verjetno razlago. srce je mišica, in ne more delovati, če odvzeta Co-Q10. “(Srčno popuščanje Epidemic).

Lahko mislite, da če boste le dobili svoj LDL dovolj nizka, bo “srčni napad” diagnoza treba preprečiti. To ni res. V bistvu, če ste imeli srčni napad, ali vsaj, vrsta srčnega napada besedilu “NSTEMI”, ki je značilna za več kot polovico bolnikov s srčnim infarktom, vaše možnosti za preživetje treh letih, so bistveno večji, če vaš LDL so visoke. to moteče rezultat je pokazalo v nedavni študiji [3], ki je vključeval 517 bolnikov, ki so bili sprejeti v bolnišnico z diagnozo NSTEMI, med letoma 1997 in 2000, in smo testirali na tešče profilov lipidov v 24 urah po sprejemu. So bili razdeljeni v dve skupini, ki temelji na ali je njihova LDL pod ali nad srednjo LDL vrednosti skupine (105 mg / dl). Kot je bilo pričakovati, več bolnikov (36%) v skupini z nizko-LDL že pokazal statinov kot v primeru skupine na visoki LDL (24%). Umrljivost iz vseh vzrokov je bila po treh letih v skupini z nizkimi LDL (p = 0,005) bistveno višja. Ni bilo nobene razlike v starosti, spola ali resnost bolezni koronarnih arterij med obema skupinama.

12. Kaj je s C-reaktivnega proteina?

Če ste pred kratkim bili testirani za C-reaktivnega proteina (CRP) in zdravnik pravi, da je sedaj, morate sprejeti statinskega drogo, kljub dejstvu, da je vaša raven holesterola v redu, niste sami. V zadnjem letu, mediji pobral na zgodbo, ki je visoko C-reaktivnega proteina še boljši napovedovalec bolezni srca, kot visok holesterol.Logika gre takole: če imate bolezen srca, ste skoraj gotovo, da se predpiše statin. Če nimate srčne bolezni, vendar ste povišan CRP, indikator za prihodnja bolezni srca, potem je to skoraj tako kot imajo bolezni srca, zato bi morali statinskega drogo. Nikoli ne pozabite, da se bo vaša raven holesterola znižal v nevarnem območju.

Farmacevtske družbe so že na trdo delo poskušam priti gor z drogo, ki se bodo znižali koncentracijo CRP v krvi. Njihova obrazložitev je enaka njihovi argumenti za holesterol, če je visoka koncentracija CRP povezana z boleznimi srca, nato pa se zmanjša koncentracija bo zagotovo brani pred boleznimi srca.

Vendar pa na srečo za CRP, imamo zdaj zelo high-tech novo metodo vrhunske za testiranje hipoteze, da snov povzroča določeno bolezen. To je močan in eleganten novo orodje, in to je odvisno od genetske sekvenciranje. Kaj je še posebej dobro o tej metodi je, da vam ne bi bilo treba dati na tisoče ljudi z drogo (to, da se zmanjša CRP), da bi se jim delaš škodo, ki je tisto, kar je potrebno, če boš naredil s placebom nadzorovano študijo novega zdravila.

Postopek, imenovano “Mendlovo naključnost,” temelji na poznavanju genskega zaporedja, povezanega z določeno snovjo, kot je CRP. Vse kar morate storiti je, da zaporedje gena za več sto tisoč ljudi, kar pa je zdaj dokaj preprosta, in to v ničemer ne posegajo v njihovo dobro počutje. Nato lahko uporabite statistiko ugotoviti, kateri so alternativni vzorci tega gena povezana z višjimi ali nižjimi koncentracijami CRP v krvi. Zdaj boste morali gledati, kako ti dve skupini (z nizko in visoko CRP tendence) razdelili po pojavnosti bolezni srca.

Ta metoda je bila zelo uspešno uporabljena v študiji, ki vključuje več kot 100.000 ljudi. Ti ljudje so spremljali tekom skoraj dvajset let, in njihovih genskih podpisov za CRP smo primerjali z njihovo tveganje za nastanek bolezni srca. Rezultati so predstavljeni v članku v reviji Journal of American Medical združenju [5], 2009.New York Times je pobral na zgodbo, in si lahko preberete več o tem tukaj: (C-reaktivnega proteina oprostiti).

Rezultati študije so pokazali, da CRP ne povzroča bolezni srca! Očitno je, da je njegova koncentracija gre v odziv na spremembe v krvnih žilah, ki vodijo do bolezni srca. Morda je celo ščiti pred boleznimi srca. Torej, če bi bila bolezen srca ogenj, nato pa CRP je lahko cev za vodo, ne pa tekma. Njegova koncentracija bi šel, da bi se branila pred karkoli drugega, povzroča škodo na plovilih.

Zdaj tukaj je, če postane zanimiva. Recimo, holesterol je enako kot CRP? Mislim, da ni mogoče izključiti možnosti, da je visoka raven holesterola odgovor, ne pa vzrok. Če je vrsta testa, ki je bila uporabljena za CRP lahko uporablja za holesterol (na primer, če ne obstajajo tehnična vprašanja, da bi bilo nemogoče za holesterol), potem mislim, da je nekdo moral opraviti ta test. Prepričan sem, da je Big Pharma nikoli ne bo financirala takšno študijo, vendar, ker so se temeljito prepričali medicinske skupnosti in širšo javnost, da holesterola povzroča bolezni srca. Nimajo ničesar dokazati, in vse, kar je za izgubiti, če se izkaže, da je narobe zaradi holesterola in bolezni srca.

Naslednji razdelek bo preučila teorijo, da rezultati bolezni srca iz odgovora na povzročitelja okužbe. Pokazali bomo, da, če je to res, potem holesterola igra ključno vlogo v boju proti okužbi. Statin drog, z zmanjšanjem bio-razpoložljivost holesterola, moti ta zaščitni odgovor.

13. Ali Ateroskleroza Nalezljive bolezni?

Ateroskleroza je tehnični izraz za “otrdelost arterij,” proces, ki lahko sčasoma privede do srčnega napada.Postopek se začne z infuzijo LDL v steni arterij in konča s hitrim kaskado dogodkov, ki vodijo do pretrganja oblog in sledeče sproščanje trombocitov zdravili, ki povzročajo arterija se popolnoma blokiran. Posledično del srca, ki jih arterije postane hranil siromašen in hitro postane nedelovanje in pretvorimo v inertnem brazgotin.Preostanek srca je nato težje potiska kri skozi telo. Vendar pa veliko ljudi preživi manjši srčni napad in iti naprej živi mnogo let brez očitnega invalidnosti.

Najbolj jasna in nedvoumna korist statine drog je, da se zmanjša pojavnost neusodnih srčnih napadov pri moških v svojih 50-ih.Mehanizem, s katerim se doseže ta rezultat je zagotovo neposredno vezana na njihovo sposobnost, da zmanjša koncentracijo LDL v krvi. Pri skrbnem študijah ateroskleroze, je bilo ugotovljeno, da ima holesterol LDL odločilno vlogo v vseh fazah aterosklerotičnega procesa. Ko je dobava LDL zmanjšala, je celoten proces upočasnil in srčni napad zamuja ali morda celo aretirali.

To je zagotovo dobra stvar? No, zdi se mi, da je aterosklerotično proces tako zapleten in tako namensko, da je težko verjeti, da ne igra nobene vloge pri ohranjanju zdravja.Odlično in pogosto navaja članek napisal leta 1995 na ateroskleroze [29] določa, fascinantno račun vseh, ki se zgodi med časom, ki LDL najprej predre steno žil in čas akutnega dogodka, ki povzroči srčni napad.

V normalnih okoliščinah, holesterol vstopi in izstopi na steno arterije v istem tempu in ne maščobnih streak kopiči. Vendar pa včasih LDL “odločil”, da se ustavi v steni in tudi spremeni v šibko oksidiranem stanju. Oksidacija je naprava za signalizacijo, ki spodbuja bele krvničke, da bi žural. V zameno kemikalij sproščanjem, ki nadalje oksidirajo LDL in sprožijo vnetni odziv. Na novo prispeli bele krvničke se pretvori v makrofagov in LDL, ki je bil visi v zunajcelični matriks, sedaj traja pol-stalna prebivališča znotraj makrofagov, ki se stalno zaposlene iz prekrvavitve. Ko postane LDL zelo oksidira lahko postanejo celo strupeno za makrofagov. So sprostiti lipidov (maščob) kapljice, ki se nato porabi sama bližini gladkih mišičnih celicah, ki obkrožajo stene arterij. Sčasoma, posledica lezije raste navzven, dokler se končno doseže adventicijsko, zunanjega sloja stene arterij. To stanje se šteje, da je pogoj krizni, verjetno zato, ker bi bila vsaka nadaljnja širitev v tej smeri prodrejo v srčni mišici.

Zelo oksidiran LDL prodirajo vso pot do adventicijsko sproži izjemen niz dogodkov nameri o zapre arterijo. Visoke koncentracije “tkivnega faktorja” se sprošča iz makrofagov, in to tkivo dejavnik inducira strjevanja krvi, ki ga trombocitov.Oksidiran LDL zavira tudi vazodilatacijo, kar je povzročilo, da plovilo Obkladek in pospeševanje doseganja cilja popolnega zaprtja. Plaketa rupture poznamo, in več trombociti so zaposlili na mestu rane naj še naprej spodbujajo krvni strdek. Skratka, so bili programirani sistematičnih biološki mehanizmi zapreti in izolirati ta segment srca.

Kaj bi lahko bilo dober razlog, da želijo, da bi ubil off segment srcu?Članek, ki tako lepo določeno zaporedje dogodkov, ki vodijo do srčnega napada nikoli omenil idejo infekcijsko sredstvo. Vendar pa bi celoten proces nenadoma smisla, če si predstavljate, da pri LDL prvič vstopila v steno arterije, je naletel na infekcijsko sredstvo, kot so bakterije ali virusa, in je bilo to, ki jo je sprožil ostajal v steni arterij in vnesiterahlo oksidiran stanje. Makrofagov so nato zaposlili za sprostitev strupenih kemikalij z namenom, da onemogočite ali celo ubije viruse, nato pa, da porabijo svoje smeti. Medtem, lahko LDL deluje na vzporednem nalogo nevtralizacije toksinov, sproščene zaradi infekcije. Nadaljnje prodiranje proti zunanji steni arterije je potrebna, ker so virusi ali bakterije so napredek v tej smeri. Ko sovražnik dosegel zunanjo steno, kriza sledila, ker bi naslednji korak prodiranje virusa ali bakterije v srčni mišici. Taka okužba srca samega, miokarditis, je bilo nekaj, kar je treba izogniti za vsako ceno.Manjši srčni napad, ki bi bistveno obrniti ta segment srca v nekrotični tkivo, bi tudi izolirati kužnega sredstvo, optimalen rezultat na alternativo najem infekcijsko sredstvo rastejo nenadzorovano v srčno mišico, ki vodi neposredno do srčnega popuščanja.

Pojem bolezni srca, pri čemer zaradi infekcijsko sredstvo je bilo predlagano na začetku 1900-ih. Predvsem pa je bil prezrt nad večino tega stoletja, vendar je vedno bolj poveča oprijem v zadnjem času. Ena možnost je, jasno, zelo pogosti herpes virus, znan tudi kot HCMV (humani citomegalovirus), ki je po ocenah okuži 60-99 odstotkov svetovnega prebivalstva [4]. Več različnih ugotovitve so močno kaže na vlogo, ki jo [23] teh virusov igral. Ena taka ugotovitev je, da so lahko sproži veliko korakov v gornjem postopku ateroskleroze. Druga linija dokazov prihaja iz klinične študije, ki je pokazala, da so bolniki z visokimi titri protiteles CMV izpostavljeni večjemu tveganju za aterosklerozo. Ugotovljeno je bilo neposrednih dokazov o njihovem obstoju v aterosklerotičnih sprememb v obliki hCMV nukleinskih kislin, odkrili v 90% hudih aterosklerotičnih sprememb, ki so bile pregledane.Končna linija dokazov prihaja iz bolniki s presajenimi –those ki so bili pozitivni na okužbo HCMV bili na precej večje tveganje za arterijsko blokado.

Prepričljiv argument za odnos med infekcijsko sredstvo in ateroskleroze je pri otrocih, ki so bili okuženi s trebušnim tifusom. Že leta 1911 je Klotz in Manning [13] ugotovila, da je ateroskleroza posebej izrazito pri otrocih, ki so umrli za trebušnim tifusom. Ugotovili so, da je proizvodnja maščobno tkivo v steni arterij posledica neposrednega draženja tega tkiva zaradi prisotnosti okužbe ali toksinov. Mnoge študije so vpletena v vrsto drugih skupnih infekcije kot kofaktorji v povzroča arterijske bolezni. Ti vključujejo Chlamydia pneumoniae (pogost vir pljučnica), Helicobacter pylori (bakterijo, ki povzroča želodčne razjede) in HSV in CMV (tisto zgoraj našteto), ki sta povzročila herpes [17].

Drugi posredni argument za odnos med okužbo in boleznijo srca je, da so ljudje, ki so doživeli akutni srčni infarkt ali možgansko kap disproprortionately le opomogla od nalezljive bolezni. Te bolezni vključujejo tuberkulozo, sepso, HIV, norice, okužbe zob in okužbe sečil. Ljudje z boleznimi srca se spodbuja, da sprejmejo ukrepe za preprečevanje bolezni dlesni, zaradi opazovanem korelacije med okužbami dlesni in ateroskleroze.

Močan zagovornik teorije, da je bolezen srca posledica infekcijsko sredstvo je Uffe Ravnskov, švedski zdravnik, ki je bil neutruden zagovornik holesterola, saj je to zlorabljeno in vitalnega biološke snovi. V svoji najnovejši knjigi o holesterolu [22], poleg-to-zadnjem poglavju z naslovom preprosto “pravi vzrok”, trdi prepričljivo za stališča, da je ateroskleroza neposredna posledica infekcije, pa tudi naredi zadevo za LDL-ih kritično vlogo v leh za zaščito pred povzročitelji okužbe. Oksidacija je običajen način, da makrofagi uniči bakterije in viruse. Tako prisotnost intenzivne oksidacije v zobnih oblog je zelo sugestivna poskusa nevtralizirali patogen. LDL je sposoben, da se veže in nevtralizira alfa-toksin, ki ga stafilokoki baceteria, in, kot smo videli, pa tudi nevtralizira lipopolysccharide, eno navadno bakterijsko endotoksin. Naknadno spremenili njihovo strukturo za sprožanje makrofage jih porabijo, LDL delci dejansko postane inertna bakterij in njihovih škodljivih izdelkov.

Endotoksine, ki se sproščajo z bakterijami, so torej očitno vpleteni v bolezni srca. Ker lahko LDL vežejo in nevtralizirajo bakterije endotoksine, eden od razlogov, zakaj bi se naselijo v arterijski steni, nato pa je na voljo za nevtralizacijo endotoksine rezidenčnih bakterij. Prav tako je bilo dokazano, da je bakterijski endotoksin spodbuja ekspresijo faktorja tkiva makrofagov (celice, ki so bili pridobljeni iz belih krvnih celic) [25]. Kot smo videli iz zgornje razprave o ateroskleroze, tkivni faktor je verjetno ena najbolj prispevki komponenta za sprožitev končnega kaskado v srčnem napadu. To bi verjetno pride zato, ker prisotnost nevtraliziran endotoksina kaže, da so se obrambni mehanizem telesa izgubil bitko proti bakterijam na tej spletni strani. Statini so dokazali, da zavira migracijo belih krvnih celic do vnetnih mestih [28], kar bi zmanjšalo biološko tkivnega faktorja in zato morebiti preprečujejo srčni napad, ampak bi omogočilo bakterije in njihove endotoksinskim da ostane na mestu in se še naprej naredite škode na okoliških tkiv, sčasoma preplavljajo samo srčno mišico.

Tako opazimo hiter porast pojavnosti srčnega popuščanja sledi široko uporabo statinov ne sme biti le zaradi dejstva, da lahko statini neposredno škoduje celic srčne mišice, ampak tudi možnost, da se posredno jih čaka v nevarnost bakterijam in virusi, ki so se prebili zaščitno arterijske stene.

14. Statini droge: prihodnost

Jasno je, da visoki odmerki programi za statine imajo enak cilj kot Vytorin, agresivno zmanjšanje LDL na raven pod 70 mg / dl. Moja napoved je, da bodo tudi dobili enako nezaželen rezultat – zaskrbljujoče povečanje incidence raka, sepse, odpovedi srca in prirojenih okvar. Pod vplivom Big Pharma, se zdi, zdravniki, ki se sprejemajo te agresivne načrte zdravljenja z opustiti. To bo na koncu zelo pozitiven izid, če statini visoke odmerke postalo kajenje pištolo, ki nas na koncu povzroči, da se zavedajo, absurdnost poskuša igrati Boga na to stopnjo. Moramo stopiti korak nazaj in ugotovili, da bi morali prenehati demonizirajo holesterol -, da je neverjetno, biološka snov z razširjenimi vlogah v različnih mehanizmov po celem telesu, da smo komaj začeli razumeti.

Leta 1990 je skupina raziskovalcev iz 19 študij po vsem svetu srečali na delavnici v Bethesda, Md., In združijo svoje kolektivne rezultate v tabelah odnosa med koncentracijo celotnega holesterola in umrljivost zaradi vseh vzrokov [10]. Tabele so bile izračunane ločeno za moške in ženske, in predmeti so bili umiti v štiri kategorije z ločujejo točk na 160, 200 in 240 mg / dl.

Moški v dveh srednjih kategorij imela enakovredne optimalne vrednosti, s umrljivost strmo povečuje območju> 240. Vendar pa je bila umrljivost celo višja za skupino, katere holesterola je bila neobičajno nizka (pod 160). Za ženske, so bili rezultati še bolj dramatični, da so zgornji dve zabojniki (holesterol> 200) je bilo enako dobre in optimalne stopnje umrljivosti. Umrljivost iz vseh vzrokov je bila višja za tiste, katerih holesterol je bil med 160 in 200, in celo višja za tiste, katerih holesterol je bil pod 160. Torej, tako za moške in ženske, pod 160 mg / dl bila najvišja skupina smrtnost.

S temi številkami v mislih, da je zanimivo, da pogled na trenutne razmere v zvezi s srčnim bolnikom. Obsežna študija, ki vključuje 136.905 srčnih bolnikov z napadi iz 541 bolnišnic po vsej državi, je bilo opravljeno pred kratkim za oceno ravni lipidov pri teh bolnikih (srčnega infarkta in holesterola). To je mogoče sklepati iz številk, ki jih citiram, da se precejšen odstotek teh bolnikov v <160 bin glede skupnega holesterola. Polovica bolnikov z anamnezo bolezni srca imela LDL pod 100 mg / dl, in 54% vseh bolnikov, ki so imeli raven HDL pod 40 mg / dl. 100 plus 40 je le 140, ki, če jih 20 mg / dl razširjen v kategorijo “drugo”, bi samo hit 160 mg / dl mejo, ki jo potrebujete, da bi dobili iz najvišjo in najnižjo umrljivostjo bin.Članek je trdil, da je skoraj 75% bolnikov, ki izpolnjuje trenutne smernice – to je imel raven holesterola dovolj nizke, da je treba upoštevati dobro v zvezi z boleznijo srca. Avtorji, ki jih GlaxoSmithKline in Pfizer, ki se financirajo, dva proizvajalca statin drog, je trdil, da moramo še bolj zmanjšati smernice, da bi spodbudili več ljudi, da bi statini droge.

Ali ni konec te norosti? Se lahko morda menil, da holesterol ni vzrok za bolezni srca pri teh bolnikih, ki imajo še vedno srčno bolezen kljub umetno dosežene ravni holesterola običajno ne vidimo v naravi? Big Pharma lahko uspeti pri zmanjševanju pojavnosti srčne bolezni v populaciji samo zaradi dejstva, da bi ubil off teh ljudi s sepso in rak in srčno popuščanje, preden bi se ti je umrl zaradi srčnega napada, če se ne zdravi.

Naslednji citat napoveduje, kaj nas čaka v prihodnosti, kot visoki odmerki statinov postane rutina program za več in več ljudi:

“V članki, objavljeni na MedicationSense.com v zadnjih mesecih, sem obravnavala izsledke dveh glavnih študij največja odmerka 80 mg Lipitor (atorvastatin). Kljub zahtevkov avtorjev, da te študije izkazalo ugodnost največja odmerka Lipitor za preprečevanje srčne napade in kapi, so MedicationSense.com članki pokazala, da največjo odmerek Lipitor povzroča veliko več poškodb jeter kot placebo ali nizkim odmerkom Lipitor. Še huje, kljub zmanjšanju srčne napade in rahlo zmanjšanje kapi, ni bilo izboljšanja celotna umrljivost zaradi več predmetov na največjo odmerki Lipitor umrl zaradi drugih vzrokov, vključno z rakom. “(Visok odmerek statini in jetra Damage / Rak).

Ko boste postali obsedeni z pridobivanje vaš LDL številke nizke, ti si samo trgovanje off smrt zaradi srčnega napada s smrtjo, ki ga raka ali okužbe ali srčno popuščanje. Istočasno, si utrpi dodatne stroške, skupaj s pogosto nadležno in v nekaterih primerih uničujoče neželene učinke, povezane s statinov drog. Ali ni to zdi kontraproduktivno?

Medtem ko Američani se zdi, da želijo, da se zanesejo na čarobno kroglo za reševanje njihovih zdravstvenih težav, bi bilo veliko bolje, da se osredotoči na stvari, ki jemljejo napor: prenehati kaditi, začeli uveljavljati, izgubijo težo, jesti zdravo hrano, dobili dovolj spanja, preživeti nekaj časa zunaj na soncu, ne da bi za zaščito pred soncem, in zmanjšati vpliv stresa skozi vaje sproščanja. Doseganje teh ciljev je veliko bolj atraktivno in koristno kot živahen tabletko. To so prave skrivnosti za dolgo in zdravo življenje.

Popular article: