Science Blog

Original article:

http://www.doctorhugo.org/synaesthesia/index.htm

Art&Sinestezia

Extinderea codul sinestezică

  • Intro: Bine ați venit pe site-ul “Arta si Sinestezia” de Dr. Hugo Heyrman, Ph.D. în domeniul științelor art. Sunt synesthetes oameni din viitor? -sa Raspunde la aceasta intrebare, si ca urmare a pasiunii mele științifice și artistice pentru artă și sinestezie, am creat acest portal, online, începând cu anul 1995 -pentru prezente surse relevante cu privire la legătura de arta si minte, teoria, experimente și cercetare cu privire la viitorul simțurile.
  • Misiune: Pentru a explora interacțiunile senzoriale multiple de sinestezie. Pentru a conecta synesthetes și experiența lor sinestezică cu interesate non-synesthetes întreaga lume. Pentru a dezvolta o cultură sinestezie prin conectarea artă și sinestezie. Pentru a promova înțelegerea sinestezia în contexte culturale și artistice.

Asociații sinestezia & cercetători

Teorie si de cercetare pe sinesteziei

Rapoarte și articole

Cărți și rapoarte științifice

Transcrieri și versiuni de streaming audio de programe de radio si simpozioane

Experiența sinestezică

Testele sinestezia, sondaje și experimente on-line

  • Sinestezia Acumulator Acest tip de baterie de teste oferă o baterie standard de intrebari, teste și notare. Acest test este disponibil pentru întreaga comunitate de cercetători și synesthetes pentru utilizarea lor în realizarea de progrese științifice. Dezvoltat in laborator, Dr. David Eagleman lui.
  • Sondaj de culori pentru synaesthetes care văd litere și/sau numere în culori.
  • Sinestezia-Test Doar cei care percieve conștient poate recunoaște sinesteziei lor.
  • Decodarea genetica de sinesteziei! – Recrutarea 1000+ synaesthetes Ai litere asociat, numere, zile ale săptămânii, sau luni ale anului cu culori? Dacă este așa, am dori să vă invităm să participați la acest studiu. Proiectul se bazeaza la Institutul Max Plank din Nijmegen, Olanda în limba și Genetică departamentului, condus de Dr. Simon Fisher. Pentru mai multe informații prin e-mail: synaesthesia@mpi.nl

Sinestezia, litere, cifre si culori

Sinestezie, sunet, muzică și culoare

Conectarea resurse și idei

Tele-sinestezia și new media arta

  • Fuzzy Dreamz un proiect net.art de Dr. Hugo. Exploreaza telematice ale minții, de la frica la distracție și puterea poetic de un sentiment de uimire. O sintaxă de montaj cinematografic în raport cu experiențele vis sinestezic.
  • Sinnich Steffi Lindner a creat un site web minunat, inspirat de Dr. Hugo “tele-sinesteziei”. Veti afla mai multe despre sinestezia de joc cu simturile, anologies și asociații.
  • Vizuale Poezie și interactive Poezii de Dr. Hugo.
  • Biblioteca, Multi: Multiple user sistem laser Tabelul Interfata pentru a sprijini o experiență sinestezică interactive de colaborare, de Nancy Paterson.

Sinestezia în poezii și poezie

Synesthetes on-line

Dr. Hugo Heyrman, viața și opera